5. februar 2022

”God substans i mange ting”

SIFs cheftræner Kent Nielsen var nogenlunde tilfreds med lørdagens testsejr over SønderjyskE, som var en svært nedbrydelig modstander med en stærk organisation.

– Det er svært at møde et hold med så stor fokus på defensiv organisation, og vi fik lov til at slide for tingene. Men jeg synes også, at vi havde god substans i mange ting, og vi scorede et fint mål, så jeg er nogenlunde tilfreds med det meste. Vi har bolden hele tiden, og der handler det om at holde fart og tempo, men vi kæmpede lidt med at finde nøglen og blev lidt trætte til sidst – og det er ikke så mærkeligt, for det var faktisk en hård kamp mod en intens modstander, og vi fik mange kilometer i benene, sagde cheftræneren kort efter kampen og fortsatte.

– Vi halter lidt i de sidste ti minutter, hvor jeg gerne havde set os køre sejren mere sikkert hjem – men tilbage står også, at SønderjyskE kun fik spillet sig til en enkelt chance i hele kampen, og det er også en kvalitet at vinde 1-0 i en kamp, hvor modstanderen gør alt for at stå på en bestemt måde. Så alt i alt en fin kamp og en god sejr, sluttede Kent Nielsen.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen