12. februar 2021

Glæd dig til SIF’s nye optaktsmagasin

På søndag går det løs i 1. division. Som optakt til hjemmekampen mod Hvidovre bringer SIF et video-magasin med optakt til kampen. 

Når fansene ikke må komme til SIF, kommer SIF i stedet til fansene. Det er tanken bag et nyt video-magasin, som SIF lancerer op til kampen mod Hvidovre på søndag. Optaktsmagasinet kommer til at indeholde interviews med træner Kent Nielsen om kampen, de taktiske tanker og den aktuelle mandskabs-situation, en af profilerne på dagens SIF-hold giver også sit besyv med. Det er naturligvis også her, du får dagens start-opstilling.

Og så har vi haft fat i et par af koryfæerne fra fortiden, der også deltager i optaktsmagasinet.

Henrik “Tømrer” Pedersen, der i dag er mest kendt som indehaver af sportspubben Målet og ambassadør for SIF, men har en fortid som målfarlig angriber i SIF og Bolton Wanderers, fortæller lidt om sit forhold til SIF i denne corona-tid. Vi har også besøgt “Tømrers” angrebsmakker fra slut-90’erne, Peter Lassen, der i dag er salgs- og sportschef hos søndagens modstander, Hvidovre IF. Han fortæller om sin hverdag som eneste ansatte i administrationen i den københavnske forstads-klub, om sin tid i SIF, hvor han blev topscorer i Superligaen og derefter måtte indstille karrieren på grund af en skade og om sit livslange kærlighedsforhold til SIF og Silkeborg.

SIF’s optaktsmagasin bliver bragt eksklusivt i SIF App’en, og alle brugere af app’en modtager søndag en push-besked, når video-magasinet er klar.

Har du ikke allerede downloadet SIF App’en, kan du gøre det her.

Har du downloadet app’en, men ikke indstillet den til at modtage notifikationer, kan du gå ind under menupunktet “Mere” og herefter klikke på menupunktet “MitSIF”. Her kan du vælge, hvilke af notifikationerne Nyheder, Konkurrencer, Liveopdateringer, Tilbud og Events du vil sætte på “On.”

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen