15. august 2021

Fremragende mål af Nicklas Røjkjær

Kampen mod OB var langt fra SIFs bedste i denne sæson, men uafgjort må siges at være et retfærdigt resultat

Takket være et aldeles fremragende mål af indskiftede Nicklas Røjkjær kan SIF stadig efter 5 kampe i 3F Superligaen bryste sig med at være ubesejret efter fire uafgjorte kampe og en sejr. Paradoksalt nok kom Røjkjær på banen i det 78. minut som erstatning for Gustav Dahl som venstre back. Det var en stor fejl Dahl, der var årsagen til at OB knap 5 minutter inde 2. halvleg kom foran 1-0.

Gustav Dahl kiksede fuldstændig, da han ville sparke et ufarligt indlæg bort. Bolden havnede for fødderne af Mart Lieder, der fra klos hold kunne passere en ellers velspillende Nicolai Larsen i SIFs mål. Nicolai Larsen var helt chanceløs ved målet.

Kampen mod OB var langt fra SIFs bedste i denne sæson, men uafgjort må siges at være et retfærdigt resultat. 1. halvleg vil ikke gå over i historiebøgerne som nogen festforestilling, snarere tværtimod. I det 33. minut havde Nicklas Helenius en stor mulighed for at bringe gæsterne foran, men hans skud tæt under mål gik forbi. Det var en chance, som angriberen normalt omsætter til mål. Kort efter havde hjemmeholdets Bashkim Kadril en stor mulighed i den anden ende, men heller ikke hans skud ramte målet.

Første halvleg var jævnbyrdig, og SIFs spillere må helt sikkert være gået ind til 2. halvleg med en fornemmelse af, at det ville være muligt at få et point eller måske endda alle tre med hjem til Jylland. Anden halvleg blev langt mere livlig end første halvdel. Efter føringsmålet i det 50. minut trak OB sig længere tilbage på banen, og SIF fik kontrol over kampen. Gæsterne fik styr på omstillingsspillet, og i det sidste kvarter dominerede holdet. Med en smule held havde holdet fået alle tre points.

Cheftræner Kent Nielsen havde stort held med sine indskiftninger. I det 73. minut kom nyindkøbte Gustav Marcussen ind til sin debut for SIF, og han var et friskt og positivt input. Marcussen gjorde det aldeles fremragende med flere gode aktioner, og med en smule held havde han kronet sin debut med et sejrsmål. Tre minutter før slutfløjt havde Gustav Marcussen en skud tæt forbi den ene opstander. Hans første optræden for SIF lover godt for fremtiden, og han var sammen med Nicklas Røjkjær et friskt pust.

Efter kampen betegnede cheftræner Kent Nielsen det uafgjorte resultat som “et stort point” at få med hjem, og at resultatet over 90 minutter må anses for at være retfærdigt.

Kent Nielsen hæftede sig ved, at hans hold p.t. er meget svær at besejre, og han mente, at SIF dominerede det meste af 2. halvleg efter OBs scoring.

På fredag venter endnu en udekamp mod FC Midtjylland.