9. oktober 2017

Fortjent sejr til SIF’s U15-hold

Der blev unødvendig spænding om udfaldet, da SIF vandt en fortjent 3-2 sejr over Viborg i weekenden.

På trods af en dårlig start med tidlig Viborg-føring vandt SIF en fortjent sejr på 3-2 lørdag formiddag – en sejr der sagtens kunne have været større.

– Vi leverer igen en fornuftig indsats uden at vi rammer topniveau. Vi spiller mange fin angreb og har gode idéer på den sidste tredjedel af banen. Vi tilspiller os en del chancer og kunne sagtens have scoret et mål eller to mere. Jeg kunne desuden godt tænke mig, at vi kunne have endnu flere og længere perioder med bolden på modstanderens banehalvdel og på den måde forsvare os med bolden, opsummerede U15-træner Casper Røjkjær efter kampen.

FK Viborgs føringsmål blev scoret efter syv minutter, men SIF-drengene viste stor moral og god kvalitet i spillet og kunne derfor gå til pausen foran 2-1 på mål af Eskild Dall og Filip Stojilkovic.

SIF kom godt ud til 2. halvleg og satte sig på spillet i det første kvarter, hvilket også kastede 3-1 målet af sig ved Eskild Dall på flot oplag af Frederik Dam. Bedst som man troede, at SIF var i fuld kontrol, reducerede Viborg til 2-3, og derved blev det hektisk i afslutningen, men SIF stod imod og sikrede sig sejren.

Kampen i tal:
U15 Liga, pulje 511, lørdag 7 oktober kl. 11.15 på Søholt:
Silkeborg IF – FK Viborg 3-2 (2-1)
Målscorere for SIF: Eskild Dall (2), Filip Stojilkovic.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen