6. april 2018

Formstærk Rochester: Vi spiller god fodbold

Formstærk Rochester: Vi spiller god fodbold

Marc Rochester Sørensen har med tre mål i de seneste to kampe været garant for noget af det gode fodboldspil, som kantspilleren mener, at SIF i øjeblikket leverer på banen.

Marc Rochester Sørensen var med et mål onsdag aften med til at kvalificere Silkeborg IF til pokalturneringens semifinale. En tiltrængt sejr for SIF, som i Superligaen ikke har vundet en kamp siden slutningen af februar. Den negative stime er dog ikke noget, som er et tema hos Marc Rochester, som til gengæld ser positive momenter i spillet pt.

– Jeg synes, at vi er inde i en god periode, hvor vi ikke helt har fået de point, vi har skulle, men jeg synes, at vi har spillet god fodbold. Og det er jo altid positivt, at vi spiller godt, så det skal vi tage med til kampen på søndag, at vi kommer frem til meget og vi spiller god fodbold, fortæller kantspilleren, som har været en del af en SIF-offensiv, som har scoret i samtlige kampe siden 2-0 nederlaget på udebane i Helsingør tilbage i oktober måned.

Med tre mål i de seneste to kampe har Marc Rochester Sørensen været en nøglefigur i SIF-offensiven i de seneste kampe.

– Jeg har måske bare lidt mere tur i den end tidligere. Boldene går ind for tiden og vi spiller god offensiv fodbold, så det må være en af grundene til, at det fungerer så godt for tiden, fortæller Rochester, som søndag skal til Århus, hvor AGF venter i et særdeles vigtigt opgør.

– Det giver en sikkerhed, at vi ved, at vi nok skal få scoret. Det er så vores udfordring, at vi skal få lukket af nede bagi, men det arbejder vi hårdt på, så det er jeg sikker på, at vi nok skal få vist på søndag, at vi også kan det, lyder det fra Marc Rochester Sørensen.

Husk at du kan komme med bussen til Århus t/r for bare 50 kr. Du kan tilmelde dig busturen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen