16. marts 2019

Før Fredericia: Skattejagt, fodboldbowling og flagmarch

Før Fredericia: Skattejagt, fodboldbowling og flagmarch

Kom i god tid på søndag. Vi har arrangeret masser af børneaktiviteter på pladsen ude foran Café Carlsberg.

Søndag kl. 13.45 løber SIF-spillerne på banen til topkampen mod FC Fredericia. Et rigtig spændende opgør, som kan være med til at sende SIF alene på førstepladsen i NordicBet Ligaen.

Allerede fra kl. 12.00 er der dog god grund til at møde op på pladsen foran JYSK park. Her vil der nemlig blive arrangeret en masse aktiviteter for de yngste fans, som kan komme på skattejagt, spille fodboldbowling, blive malet i SIF-farver i ansigtet samt deltage i andre sjove konkurrencer. Der vil være mulighed for at vinde billetter til næste hjemmekamp og andre små præmier.

Du vil også kunne møde en eller flere af SIF-spillerne, som kigger forbi. Her vil du kunne få en autograf, taget billeder eller få en god snak med en af Silkeborg IF’s førsteholdsspillere. Café Carlsberg åbner også kl. 12.00, hvor der selvfølgelig er mulighed for at købe forfriskninger.

Som noget nyt har vi også arrangeret en flagmarch fra familiehjørnet. Her kan man få lov at gå en runde omkring banen 30 minutter før kampstart med SIF-flag.

Du skal ikke tilmelde dig arrangementet, men i stedet bare møde op på torvet udenfor Café Carlsberg for at være med. Arrangementet er lavet i samarbejde med Silkeborg IF’s fangruppe SIFosis.

Vi ses!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen