12. februar 2019

Flot U19-indsats mod stærke ukrainere

Flot u19-indsats mod stræke ukrainere

SIF’s U19-talenter spillede 1-1 mod Shaktar Donetsk i træningskamp i Tyrkiet i en kamp med højt tempo.

SIF’s U19-mandskab opnåede et flot 1-1 resultat i holdets første testkamp på træningslejren i tyrkiske Belek. Modstanderen var u19-holdet fra den stærke ukrainske klub Shaktar Donetsk.

– Det var en meget flot indsats af drengene, hvor vi var godt udfordret på fysik og fart. Vi fik ikke helt spillet det spil vi gerne ville, men vi fik øvet os godt på vores pres, siger U19-træner Thomas Loft Jensen.

Begge mål blev scoret i 1. halvleg med Frederik Carstensen som SIF’s målskytte efter flot forarbejde af Alexander Lind. Ukrainerne udlignede inden pausen direkte på frispark.

Kampen startede i et højt tempo, hvor Shaktar Donetsk flyttede bolden lidt hurtigere, end SIF’erne er vant til i den hjemlige U19 Liga.

– Vi havde gode pres frekvenser og specielt vores første pres var godt, hvor en hårdtarbejdende Alexander Lind fik lagt et godt tryk. Vi havde svært ved at få sat noget spil sammen og lavede for mange tekniske fejl, siger Thomas Loft.

I 2.halvleg bølgede spillet frem og tilbage, og SIF måtte erkende, at der skulle en smule held til for at hive det uafgjorte resultat hjem.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen