3. april 2018

Flot U14-spil trods nederlag

Flot U14-spil trods nederlag

SIF’s U14-talenter spillede en fantastisk kamp mod Randers, men tabte 2-4.

SIF leverede en flot kamp mod Randers Skærtorsdag på JYSK Park og spillede det bedste fodbold, årgang 04 har spillet.

– Vi kom bagud på en grum fejl i første minut,  men derfra stod der Silkeborg på resten af 1. halvleg. Randers kom med et meget lavt udgangspunkt, men vi var alligevel gode til at finde rum mellem deres kæder og kom til chancer gennem retvendte spillere i mellemrum samt overtalssituationer på siderne. Vi producerede flere rigtigt store chancer, men manglede skarphed. Samtidig havde Randers en god  keeper, og det gjorde, at det forblev 1-0 efter 1. halvleg, siger U14-træner Peter Ager.

Efter pausen var billedet det samme, men SIF’erne havde i den første periode lidt sværere ved at bryde igennem et hold, der stod endnu lavere. Et kvarter inde i 2. halvleg scorede Randers efter en standard og kort efter på en omstilling efter et SIF-hjørnespark.

– Vi trykkede alligevel på, og drengene skal have ros for at holde skruen i vandet nede med 0-3. Vi havde sværere ved at brodere os igennem, og det blev for meget på forsiden af Randers’ hold, men vi kom alligevel til lidt sporadisk. Med 10 minutter igen brød Rasmus godt igennem i venstre side og reducerede, og fem minutter før tid bankede Frederik et spark fra 20 meter i kassen og scorede et fantastisk mål. I slutperioden formåede vi at skabe 3-4 pæne chancer, hvor vi havde muligheden for at udligne, men det blev i stedet 4-2 til Randers, da deres angriber fra midten lobbede den over Philip Desouza, siger Peter Ager, der var stolt over drengenes indsats.

– Vi kom med et virkelig stærkt udtryk og var stærke på bolden overfor et fint hold, der ikke ville meget. Det var et godt eksempel på to forskellige stilarter, hvor man bliver glad og stolt over vores måde at gøre tingene på. Vi lykkedes godt med vores SIF-spil i en kamp, hvor 80 procent af spillet foregik på deres banehalvdel, og hvor afslutningsstatistikken hed 17-8 i vores favør. Der er mange gode spillere, der byder sig til, og drengene løste mange situationer godt overfor et hold, der gav os meget initiativ. Det var en fed oplevelse at se, hvordan vi kan dominere kampe på et godt underlag i fede omgivelser. Jeg er meget godt tilfreds, men havde ønsket en sejr for drengene, som havde fortjent den, evaluerer Peter Ager

Onsdag spiller SIF pokalkamp mod AaB, hvor den gode udvikling gerne skal fortsætte.

Kampen i tal:
U14 drenge liga 1, torsdag 29. marts kl. 12.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – Randers Freja 2-4 (0-1)
Mål for SIF: Rasmus Rosenlind, Frederik Nedergaard.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen