6. december 2019

Flinta: Nedturene har tæret

Flinta: Nedturene har tæret

Dennis Flinta spiller søndag sin sidste hjemmebanekamp i karrieren, når han og SIF-holdet tager imod Randers FC. Dermed bliver der sat punktum for en lang karriere i SIF-trøjen, som ikke altid har været helt nem.

Med 385 kampe i SIF-trøjen har Dennis Flinta været en del igennem. Modsat rekordindehaveren i SIF, Morten Bruun, så har de mange sæsoner i den røde trøje været fyldt med op- og nedture. Fire nedrykninger har sat sit tydelige spor hos SIF-kaptajnen, som glæder sig til en hverdag uden det mentale pres, som følger med i de perioder, hvor det går dårligt resultatmæssigt.

– Man vil jo så gerne, så det er klart, det har været småt med søvn, og måske har humøret heller ikke altid været godt. Det er sådan nogle ting, som har tæret. Jeg glæder mig til at skal ud af alt det der, fortæller Dennis Flinta og fortsætter.

– Det er klart, at hvis det bare har været en stor optur, og vi lå nummer to og tre eller vandt guld, så var det noget andet. Der har mit lod bare været, at jeg har været så tilpas god, til at jeg skulle ligge der og spille, og så er det sådan, det er, fortæller SIF-anføreren, som udover et kort ophold i FC Midtjylland har spillet i Silkeborg IF siden 2005.

Hør mere om Dennis Flintas tanker om presset, som følger med i videoen ovenover.

På søndag spiller SIF-anføreren sin sidste hjemmekamp i karrieren. Vær med til at sige farvel til SIF-legenden. Køb din billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen