23. oktober 2017

Fejl kostede for meget for U19

SIF’s U19 Liga mandskab måtte se sig slået 0-3 af AaB. Rødt kort og for mange fejl kostede.

Det blev en trist søndagstur til Aalborg, SIF’s U19 Liga-hold tog på søndag eftermiddag. Nordjyderne vandt 3-0 i en kamp, hvor SIF i store perioder var godt med, men hvor fejl blev kostbare.

– Vi laver for mange umodne ting, og det koster os dyrt for tiden. Vi arbejder imidlertid videre og får luget ud i vores fejl, lyder det fra U19-træner Thomas Loft Jensen.

SIF spillede godt i den første halve time, men fik ikke gjort tingene færdige og skabt chancer, og så kunne AaB i stedet bringe sig foran 1-0 på et skud udenfor feltet. I fortsættelsen var SIF’erne lidt på hælene, og AaB overtog kampen.

SIF kom imidlertid godt ud til 2. halvleg, men blev ramt på en omstilling efter omstilling, og så lavede Mikkel Juhl straffespark, der blev udnyttet sikkert af AaB til 2-0. Fem minutter senere fik Anes Travljanin rødt kort, og så var det op ad bakke.

– Vi viser god vilje trods en mand i undertal og er rent faktisk godt med i kampen. AaB scorer dog til 3-0 på frispark. Overordnet set er vi ikke så gode på den sidste tredjedel af banen, som vi har været i andre kampe, og det betyder at vi får produceret for få chancer, siger Thomas Loft Jensen og fremhæver stopperparret Frederik Alves Ibsen og Nicklas Bugge for en god indsats, ligesom Mads Emil Madsen spiller en fin kamp.

SIF spiller igen på lørdag endnu en udekamp, denne gang i Ådalen i Odense mod OB. Der er kickoff kl. 13.00.

Kampen i tal:
U19 Ligaen, 9. runde, søndag 22. oktober kl. 13.00 på AaB’s anlæg:
AaB – Silkeborg IF 3-0
Mål: 1-0 Hamse Hussein (33.), 2-0 Wessam Abou Ali (53.), 3-0 Nikolaj Lyngø (70.)
Udvisning: Anes Travljanin, SIF (58.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen