23. november 2023

Fanzone: Varm op til årets sidste Superliga-kamp på JYSK park

Kom i fanzonen kl. 17.00 mandag og varm op til årets sidste hjemmekamp i 3F Superligaen – modstanderen er den danske gren af Anders Holch Povlsens flerklubsejerskab.

Årets sidste ulvejagt skydes i gang allerede klokken 17.00 i fanzonen på mandag.

Fadølsvognen står klar til at servere drikkevarer til alle og som altid er der fadøl til 25 kr. den første halve time. Varm kaffe, te og kakao kan som altid købes i Café Carlsberg.

SIF-shoppen har åbent med både varme julesweatere, halstørklæder og huer til den kommende højtid. Få allerede nu styr på julegaverne til både store og små, der er nemlig masser af nyheder på hylderne.

Til de aktive er aktiviteter at give sig i kast med som Panna bane, Teqball bord og præcisionsmål.
Silkeborg Slagteren står igen klar med food truck hvor dagens menu er burger og franske hot dogs.

I Café Carlsberg er der som altid specialøl på hanerne, varm kaffe på kanden og der er mulighed for at købe snacks til den søde tand. Inde i varmen er der aktiviteter såsom FIFA, bordfodbold og tegnehjørne til de kreative.

Theis kigger selvfølgelig også forbi til krammer, selfies og highfives, inden verdens bedste odder kl. 18.15 går forrest i fanmarchen fra fanzonen ned til familieafsnittet. Alle børn og voksne er velkomne til at deltage i det festlige optog med god stemning og masser af flag. Mød op lidt før, så vi er klar til afgang og medbring gerne dit eget flag – ellers kan du låne et af Theis.

Kl. 18.30 lukker fanzonen, og vi går samlet på tribunen – hvor der vil være en kæmpe tifo på Den Røde Tribune til at sparke opgøret mod fusionsklubben fra 1999 i gang med.

Efter kampen holder Café Carlsberg åbent en time, hvor kampen kan vendes og den sidste øl eller sodavand kan drikkes.

Husk halstørklædet!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 04.03. kl. 19.00
Scroll til toppen