17. august 2023

Fanzone inden El Plástico

Kom i fanzonen søndag inden førerholdet fra Farum kigger forbi JYSK park. Der afholdes FIFA-turnering, Theis står klar med et børnehjørne for de yngre gæster og så er der besøg fra SIF-spillere til autografer.

Knap har pulsen lagt sig ovenpå den hæsblæsende afslutning i Aarhus, men hold blot gryden i kog lidt endnu, for på søndag gæster topholdet fra FC Nordsjælland Søhøjlandet til El Plástico på JYSK park.

Skal opgøret kaste point af sig er der brug for opbakning på lægterne!

Med solrigt og sommerligt vejr er der rig mulighed for at lufte den røde trøje og nyde fællesskabet, inden kampen skydes i gang.

Kl. 12.00 indleder vi festlighederne til de velkendte toner fra Silkeborgklassikerne, og der vil naturligvis være kolde drikkevarer til alle aldre. Husk fadøl til 25 kr. den første halve time.

Den Rullende Pølsemand står klar med ramsløgsfrankfurter, stadionpølser og franske hot dogs.

I Café Carlsberg er der som altid specialøl på hanerne og mulighed for at købe snacks til den søde tand.

NYT! For første gang afholder vi i Café Carlsberg FIFA-turnering, hvor otte hold af to spillere dyster mod hinanden om sejren.

Turneringen skydes i gang kl. 12.00 og bliver spillet i normal ”Kick-Off mode” á fire minutter pr. halvleg, og der vil naturligvis være præmier til vinderholdet.

Tilmeld et hold ved at sende en mail med navnene på de to spillere samt et holdnavn til salgmarketing@silkeborgif.com. Bemærk aldersgrænsen er 14 år, det er efter først til mølle-princippet og man er først tilmeldt turneringen, når man modtager en bekræftelse på mail.

Theis kigger selvfølgelig også forbi med til highfives og har godter til de mindste, som i mellemtiden også kan gøre brug af tegnehjørnet med ansigtsmaling i Cafe Carlsberg.

Panna banen, præcisionsmål og bordfodbold er ligeledes sat op og er klar til brug.

SIF-shoppen har åbent med masser af merchandise på hylderne.

12.45 kigger oversiddende spillere forbi til autografer og selfies

Kl. 13.30 lukker fanzonen, og vi går på tribunen.

Husk den røde trøje og halstørklædet over hovedet til Silkeborgvalsen. Alle mand op og stå kort inden kampstart og skyd kampen godt i gang sammen med Den Røde Tribune.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen