26. oktober 2023

Fanzone: Halloweenhygge og fanmarch med Theis

Kom tidligt i fanzonen på søndag, hvor der er ekstra aktiviteter for børn og barnlige sjæle med græskarjagt og fanmarch med Theis.

Alexander Lind og Tonni Adamsen sikrede med deres scoringer tre point mere til kontoen i en hæsblæsende affære i Hvidovre.

Medvinden fra tribunen og det flotte fremmøde fra hundredvis af fans, der havde begivet sig ud i stormvejret, dominerede lydbilledet fuldstændig på stadion og hjalp os et kæmpe skridt mod sejren.

Nu gælder det OB, og succesen og den flotte opbakning fra forhåbentlig 6.000 SIF’ere på tribunerne skal  igen give vind i ryggen og konsolidere Silkeborg IF’s status som 3F Superligaens stærkeste hjemmehold!

Køb billet til kampen her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg

Kom tidligt i fanzonen på fort JYSK park og varm op til kampen mod fynboerne.

Kl. 14.00 går halloweenjagten ind for alle børn og barnlige sjæle, når der skal findes græskar rundt om JYSK park.

De kan være svære at se, men alt kan ske,
hvis du alle græskar kan finde, har du en stor chance for at præmien vinde.

Det er gratis at deltage, du skal blot henvende dig i baren ude i fanzonen for at få din flyer. Der er præmie til vinderen, som udtrækkes umiddelbart efter, at fanzonen lukker.

I fanzonen er der drikkevarer til alle og fadøl til 25 kr. den første halve time. Der er også masser af aktiviteter at give sig i kast med, og Den Rullende Pølsemand står klar med food truck hvor dagens menu er bøfsandwich og franske hot dogs.

I Café Carlsberg er der som altid specialøl på hanerne, varm kaffe på kanden og der er mulighed for at købe snacks til den søde tand. Der står også FIFA, bordfodbold og tegnehjørne klar til de kreative.

Kl. 15.15 går Theis fanmarch fra fanzonen ned til familieafsnittet. Alle børn og voksne er velkomne til at deltage i det festlige optog med god stemning og masser af flag. Mød op lidt før, så vi er klar til afgang og medbring gerne dit eget flag, ellers kan du låne et af Theis.

Kl. 15.30 lukker fanzonen og vi går på tribunen.

HUSK!
Efter kampen holder Café Carlsberg åbent en time, hvor kampen kan vendes og den sidste øl eller sodavand kan drikkes.

Husk halstørklædet, så det kan holdes over hovedet!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen