20. februar 2023

”Fantastisk at være tilbage på JYSK Park”

Sebastian Jørgensen var ærgerlig over resultatet, men så alligevel gode perspektiver for resten af foråret efter flere gode sekvenser i kampen mod FCK søndag eftermiddag.

– Vi tabte 3-0 til FCK i dag, men det ser voldsommere ud på tavlen, end det reelt var på banen. Vi var godt med i kampen og fik skabt mange gode chancer mod et godt FCK-mandskab. Det er ikke nødvendigvis så overraskende, at FCK slår Silkeborg, men vi spillede bedre end til et 3-0-nederlag. Det handler om at se videre mod næste kamp nu og fokusere på de gode ting, vi kan tage med fra i dag, og vi fik skabt nogle gode muligheder, hvor både Tonni og jeg burde have scoret. Vi lavede nogle personlige fejl i dag, som FCK var gode til at straffe, lød det indledningsvist fra Sebastian Jørgensen, inden han uddybede følelsen på banen efter en lang vinterpause på over tre måneder.

– Store dele af spillet fungerede rigtig fint i dag. FCK forsøgte at presse os højt især i 1. halvleg, hvor vi fandt nogle gode rum med både vores midtbanespillere og angribere. Det sidste, der manglede, var målene, hvilket vi desværre ikke kunne producere i dag. Derudover synes jeg, at den interne forståelse mellem os tre i front fungerede fint, ligesom det i øvrigt har gjort i træningskampene. Med Tonni i front får vi en masse fart og en ny dimension til vores spil, så Kusk og jeg kan kombinere bag ham og sende ham i dybden, så jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal komme til at lave en masse mål i de næste kampe, lød det uddybende fra Sebastian Jørgensen inden han kiggede frem mod resten af grundspillet og perspektiverne for at ende i Top 6.

– Vi går ikke ned med flaget, fordi vi taber en kamp til FCK. Vi har fire kampe tilbage af grundspillet, og næste gang hedder det AGF på udebane, hvor vi også tror på, at vi kan få noget med hjem. Derudover må det siges, at det er fantastisk at komme tilbage på et fyldt JYSK park. Efter nogle lidt kedelige træningskampe uden tilskuere på lægterne, kunne man mærke en stor opbakning igennem hele kampen, hvilket er præcis det, vi har brug for. Jeg er ærgerlig over, at vi ikke kunne give dem noget mere med hjem, men det var dejligt endelig at få banket Superligaen i gang igen, lød det afslutningsvis fra Sebastian Jørgensen.

 

 

 

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen