20. februar 2023

”Burde ikke ende 3-0”

Anders Klynge betragtede ikke 3-0 som et retvisende resultat af søndagens kamp – men anerkendte, at FCK var skarpere i afgørende sekvenser af spillet end SIFerne.

– Jeg er træt af at tabe 3-0 i dag, for jeg følte ikke, at det var en 3-0 kamp. FCK straffede os hårdt og viste, at de har høj kvalitet i de afgørende momenter af kampen, som egentlig føltes som en meget lige kamp. Vi indledte rigtig godt, men da FCK scorede direkte på frispark, ændrede kampen sig, og vi mistede noget af kontrollen med opgøret. De var skarpe i dag og scorede på deres chancer, mens vi havde lidt sværere ved det, lød det indledningsvis fra Anders Klynge, inden han kommenterede på starten af 2. halvleg, hvor SIFerne kom flyvende fra start, men hurtigt faldt ned igen.

– De fik en rigtig god start på 2. halvleg, hvor de fik scoret to hurtige mål, hvilket gjorde det endnu sværere for os. Jeg syntes egentlig, at vi kom godt ud fra pausen og satte os på kampen og skabte flere gode muligheder hurtigt, men at de så ender med at score på to utroligt irriterende mål kort tid efter, er selvfølgelig superærgerligt. I sidste ende er det bare ærgerligt at tabe 3-0, når man ikke føler, at det var en kamp, der skulle ende 3-0, lød det uddybende fra midtbanemanden, der også roste de mange SIF-fans, der søndag eftermiddag trodsede kulden og troppede op på JYSK park.

– Når man ser bort fra kampens resultat i dag, var det superfedt at komme tilbage på JYSK park og spille Superliga-fodbold igen. Der var rigtig god stemning på lægterne og masser af tilskuere, og jeg håber, at de kommer igen næste gang, for så skal vi nok give dem en sejr. Inden da gælder det en kamp i Aarhus, som vi naturligvis går efter at vinde, lød det afsluttende fra Anders Klynge.

 

 

Interview: Anders Mathiasen

 

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen