16. november 2022

Faber-hattrick i pokalsejr

William Faber stod for alle tre scoringer, da SIFs U15-hold tirsdag besejrede FC Århus Syd med 3-0 i pokalturneringens ottendedelsfinaler. Se målene og reaktion fra kampen her.

U15 pokalturnering: FC Aarhus Syd – Silkeborg IF 0-3 (0-1)
Mål: William Faber x 3

– Vi spillede os tirsdag aften videre i pokalturneringen. Det var en godkendt præstation, hvor vi dog fra start havde lidt svært ved at spille os til chancer. Vi manglede noget mod med bold og tempo i aktionerne, og chancerne kom primært efter individuelle aktioner. Det var også på en flot soloaktion, at William Faber bragte os foran kort før pausen, siger U15-træner Peter Ager og fortsætter.

– 2. halvleg var mere suveræn, og det hele foregik på deres halvdel. Vi skabte pænt med chancer, men vi manglede lidt skarphed i den afgørende del. William Faber udbyggede endnu engang efter endnu en solotur, og han lukkede også til 3-0 kort før slutfløjt, da Silas sendte et flot indlæg afsted, som William pandede i kassen på bageste stang. Der var aldrig tvivl om resultatet, og vi var med længder det bedste hold kampen igennem. Alligevel forventer jeg, at vi kan hæve niveau og indsats med en del procenter, og det får vi allerede mulighed for på lørdag, når vi spiller sidste ligakamp i efteråret på udebane mod Brøndby. Derefter venter en del træningskampe i de kommende måneder, hvor vi får lov til at øve os – og forberede os til den kommende halvsæson, hvor vi nu også kan se frem til en pokalkvartfinale, slutter Peter Ager.

Se målene fra kampen her.

FC Århus Syd er et klubsamarbejde fra U13-senior mellem BMI (Beder-Malling) og TMG (Testrup-Maarslet).

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen