2. februar 2022

Få gratis billetter til SIF-VB

Der er nu åbnet for muligheden for at trække billetter til forårspremieren mod Vejle Boldklub. SPORT 24 har sørget for gratis adgang til en stor festdag på JYSK park.

Den 20. februar klokken 14.00 skydes forårssæsonen i gang med et brag, når Vejle Boldklub gæster Danmarks smukkeste fodboldstadion – og det bliver en sand festdag, når SPORT 24 sørger for gratis adgang og masser af spændende aktiviteter.

Tilbage i november blev et nyt og stort samarbejde mellem Silkeborg IF og SPORT 24 præsenteret, hvorfor SPORT 24 i dag står for primær udvikling, drift og salg af SIFs merchandise både i detail og online. Med SPORT 24’s 10 års-jubilæum er der endnu mere at fejre, og den danskejede og landsdækkende sportskæde har derfor valgt at invitere alle gratis til den spændende forårspremiere mellem Silkeborg IF og Vejle Boldklub – søndag den 20. februar klokken 14.00 på JYSK park.

Tag hele familien og/eller vennerne med og kom i god tid. SPORT 24 sørger nemlig for en helt suveræn optakt til kampen – blandt andet med et mere end 500 m2 stort fan-telt med musik, lidt godt til ganen og maven og masser af aktiviteter for små og store:

  • Få SIF farverne malet i ansigtet
  • Tør du udfordre Danmarks teknikkonge Brizze?
  • Prøv din teknik af på en Goal Station
  • Besøg SPORT 24-boden og deltag i jubilæumskonkurrencerne om landsholdsbilletter til DK-Frankrig, gavekort til SPORT 24 og meget mere.
  • Kig også ind forbi SIF-shoppen, hvor SPORT 24 i anledning af jubilæet har release på en ny trøjekollektion ”Søholt Urban”, hvor der på alle trøjerne er trykt koordinater fra midtercirklen på JYSK Park
  • SPORT 24 støtter også SIF-supporterne – de første 2.000 fans på Den Røde Tribune kan nemlig se frem til at få et gratis SIF halstørklæde ved indgangen på kampdagen, så vi sammen kan skabe en kæmpe stemning
  • Og meget mere…

Der vil løbende op imod kampen blive præsenteret flere detaljer om den store festdag på JYSK park. Hold derfor godt øje med SIF og SPORT 24’s platforme – og besøg allerede nu den store SIF-side på SPORT24.dk med masser af spændende merchandise.

Sæsonkortholdere har naturligvis adgang på deres sædvanlige plads på JYSK park. Husk, at afsnit E1 og E2 er til udeholdets tilskuere.

Få fat i billetter på https://billet.silkeborgif.com/ – vel mødt til en fantastisk festdag på JYSK park!

OBS – der kan max trækkes 10 billetter pr. bruger. Men træk kun det antal, som du er sikker på at skulle bruge!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen