21. september 2020

Europa Rundt med SIF-talenter

I det seneste nummer af SIF IN BUSINESS tager vi et tjek på de SIF-talenter, der er fløjet fra reden og nu optræder i alle dele af Europa.

Billedtekst: Robert Skov har succes i Bundesligaen for Hoffenheim. Han er en af de syv SIF’ere, der er fløjet fra reden til fordel for et fodbold-eventyr i Europa. Foto: Morten Kjær.

SIF-talenter breder sig stille og roligt over det meste af Europa. I øjeblikket gør syv SIF’ere karriere udenfor landets grænser, og fælles for dem er, at de alle har fået deres fodbolduddannelse i klubbens talent-miljø og de alle er lokale drenge fra Voel, Gl. Rye, Buskelund og Sejs.

I den seneste udgave af SIF IN BUSINESS har vi taget en rundtur til SIF’erne for at tjekke, hvordan det går derude i det fremmede. Og for de allerfleste går det rigtig godt.

Læs historierne om Sammy Skytte, Kasper Dolberg, Daniel A. Pedersen, Mads Emil Madsen, Eskild Dall og Robert Skov. Også Jeppe Okkels, der skiftede til IF Elsfsborg i Sverige kort før magasinets deadline, er nævnt. Det samme er Tobias Salquist, der kort før magasinets udgivelse valgte at forlade Lillestrøm i Norge til fordel for et makkerskab med sin tidligere holdkammerat, Simon Jakobsen, i det centrale forsvar i Hobro IK.

Bemærk også, at Sammy Skytte efter SIF IN BUSINESS’ deadline har forladt det nordlige Norge og Bodø/Glimt til fordel for Stabæk Fotball, der har hjemme i Bærum lidt udenfor Oslo. Seneste nyt herfra er, at Sammy fik fuld spilletid på midtbanen, da Stabæk søndag måtte se sig slået 0-2 på udebane mod Odds Ballklub i den bedste norske række.

Læs historien om de rejste-ivrige SIF’ere ved at klikke her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen