24. februar 2020

Et bevæget farvel til Simon Jakobsen

Et bevæget farvel til Simon Jakobsen

Før søndagens kamp på JYSK park var der afsked med Simon Jakobsen. 8 frivillige overrakte ham blomster og billede, og SIFosis gav ham en gavekurv.

Det var et bevæget øjeblik, da Simon Jakobsen søndag kort før kampen mod FC København tog afsked med SIF.

Afskeden med klub-ikonet blev lidt brat, da hans nye kontrakt i Hobro faldt på plads dagen før SIF-truppen tog på træningslejr i Spanien. Derfor havde SIF inviteret ham til FCK-kampen så fansene kunne give ham velfortjent hyldest og tak.

Otte mangeårige frivillige fra SIF, Karl Aage Hansen, Jørgen Andersson, Heidi Krogh Sloth, Henrik og Helle Nielsen og deres datter Lærke, Ida Toft og Ulla Myrhøj, stod for den officielle tak fra klubben ved at overrække SIF’eren med 223 kampe for klubben og medlemsskab siden han som 6-årig begyndte at spille fodbold blomster og et billede fra hans største personlige hæder i SIF-tiden, pokalfighter-titlen fra 2018.

Baggrunden var, at Simon Jakobsen for nyligt viste sit store klubhjerte i et interview med Jyllands-Posten. Her hyldede han alle de frivillige i klubben som dem, der havde været med til at forme ham som menneske. Han nævnte specifik de otte navne, der alle var til stede ved overrækkelsen i søndags.

Simon Jakobsen har været en rollemodel i SIF gennem mange år og en smuk repræsentant for de værdier, klubben står for. Han har skrevet sig ind i klub-historien med sine 223 førsteholdskampe og sin kåring som pokalfighter i finalen i 2018 – klubbens første og hidtil eneste, der har opnået den hæder. Læg dertil tre oprykninger og en 5. plads i Superligaen.

Se video fra overrækkelsen øverst på siden og en fotoserie herunder.

Video: Anders Frost
Foto: Morten Kjær.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen