24. februar 2020

Se videohøjdepunkter fra SIF-FCK

1-1 mod mestrene – men SIF havde chancer til sejr

SIF spillede en god kamp, da det søndag blev til et point mod FC København på JYSK park. Vegard Moberg scorede sit første mål for SIF.

Det blev 1-1 mellem SIF og FC København søndag eftermiddag på JYSK park, men SIF havde grund til ærgrelse, for chancerne til sejr var der. Vegard Moberg bragte SIF på 1-0 i 1. halvleg, mens Jens Stage scorede midt i 2. Både Jeppe Okkels og Mads Emil Madsen havde chancer til at score sejrsmålet, men det blev “kun” til ét SIF-point i en flot kamp af Kent Nielsens mandskab mod det danske mesterhold.

Kent Nielsen havde ændret på et par pladser i startopstillingen i forhold til seneste kamp mod AaB (0-2). Frederik Alves havde fået startplads i det centrale forsvar på bekostning af Anders Hagelskjær, og Mads Kaalund var foretrukket på midtbanens venstrekant i stedet for Jeppe Okkels.

FCK-pres fra start
FCK kom som ventet ud med et hårdt pres på hjemmeholdet, og Rafael Romo måtte allerede efter godt et minut hive den første redning ud af handskerne, da Michael Santos fik en skudchance i feltet. SIF var sjældne gæster foran gæsternes felt, men det lykkedes Júnior Brumado at komme til en pæn skudchance efter 10 minutter – et skud som Kalle Johnsson i FCK-målet klarede.

SIF kom bedre med og havde på sit første hjørnespark en fin chance til Kees Luijckx, der forsøgte sig med en inderside-flugter. Igen var FCK’s målmand dog på plads.

Efter godt et kvarters spil måtte Rafael Romo have behandling. Frygtløs gik han ud og snuppede bolden for fødderne af Karlo Bartolec, men blev i aktionen ramt i hovedet af FCK’erens støvle. Venezuelaneren kom dog på benene igen.

Gode SIF-takter og belønning
SIF fortsatte de gode takter, og belønningen kom efter godt en halv time. En hjørnesparks-ripost gav Mads Emil Madsen en skudchance fra spids vinkel. SIF-anføreren bankede bolden ind foran mål, hvor Vegard Moberg snittede den i nettet til en højest overraskende 1-0 føring til Silkeborg IF. Samtidig var det nordmandens første mål i den røde trøje.

SIF holdt føringen til pausen, og fra 2. halvlegs start kom FCK aggressivt ud. Michael Santos havde en skudchance i det første minut af halvlegen, som fornemt blev reddet af Rafael Romo, mens SIF viste farlighed i omstillingerne. Júnior Brumado havde et godt skud i det 50. minut, men denne gang var det Kalle Johnsson, der fiskede en fin parade ud af handsken.

Tungt FCK-pres
Presset fra gæsterne lå tungt på SIF, og det blev også til københavnske chancer, men SIF havde i Rafael Romo en fremragende målmand på dagen, og så var FCK’erne heller ikke knivsparke i alt, hvad de foretog sig. Rasmus Falk fik således efter godt en times spil en gylden skudmulighed på kanten af fetet, men bankede bolden op på Den Røde Tribune.

Midt i halvlegen gik den dog ikke længere. Jens Stage blev spillet fri på kanten af feltet og kunne med en behersket inderside passere Romo i SIF-målet. Ærgerligt for SIF, men ikke helt ufortjent på baggrund af spil og chancer.

Okkels med stolpe-forsøg
SIF skiftede Jeppe Okkels ind, og han var tæt på ny SIF-føring, da han med godt et kvarter igen spurtede mod mål og fra halvspids vinkel tvang Kalle Johnsson til at parere på stolpen. Kort efter var Mads Emil Madsen igennem på en ny kontra, men igen klarede Kalle Johnsson med en parade. SIF var tættest på 2-1 i denne fase af kampen.

Det blev dog ikke til mere, ud over at Júnior Brumado i en dramatisk afslutning fik sit andet gule kort og måtte forlade banen før tid. Dermed tjente SIF et enkelt point til kontoen i en kamp, hvor SIF’erne viste rigtig fine takter.

Kampen i tal:
3F Superliga, 22. runde, søndag 23. februar kl. 16.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC København 1-1 (1-0)
Mål: 1-0 Vegard Moberg (35.), 1-1 Jens Stage (65.)
Advarsler: Júnior Brumado, Rafael Romo, SIF, Jens Stage, FCK.
Udvisning: Júnior Brumado (to gange gult)
Tilskuere: 3.282
Silkeborg IF (4-1-4-1): Rafael Romo – Svenn Crone, Frederik Alves Ibsen, Kees Luijckx, Frederik Møller – Mads Kaalund (63.: Jeppe Okkels), Mads Emil Madsen, Filip Lesniak, Vegard Moberg (74.: Mark Brink), Nicolai Vallys – Júnior Brumado.
Cheftræner: Kent Nielsen
FC København (4-4-2): Kalle Johnsson – Karlo Bartolec, Victor Nelsson (69.: Sotirios Papagiannopoulos) , Andreas Bjelland, Pierre Bengtsson – Pep Biel (46.: Mohamed Daramy), José Carlos Goncalves Rodrigues, Jens Stage, Rasmus Falk – Mikkel Kaufmann, Michael Santos.
Cheftræner: Ståle Solbakken.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen