3. november 2018

eSuperliga: SIF favoritter mod FCM

eSuperliga: SIF favoritter mod FCM

Ifølge den danske bookmaker, Bet25, der også er bettingpartner i SIF, må Silkeborg IF påtage sig favoritværdigheden i sæsonpremieren mod FC Midtjylland, når der på mandag blændes op for eSuperligaen.

For første gang nogensinde bliver fodboldstøvler byttet ud med controllere, når landets bedste fodboldklubber på mandag 5. november byder hinanden op til dans udenfor kridtstregerne.

Her ruller den nye satsning eSuperligaen nemlig over skærmen på Canal9, hvor 13 Superliga-klubber og tre klubber fra 1. division dyster i computerspillet FIFA19.

I første runde af den nye onlineturnering står SIF-mandskabet bestående af Jesper ”Pilm” Prang og Adel ”Adellovich” Daher overfor lokalrivalerne fra FC Midtjylland. Senest de to klubber krydsede klinger i en betydelig fodboldkamp, var det med ulvene som storfavoritter til odds 1,40, mens en SIF-sejr gav pengene 6,75 gange igen.

Til mandagens opgør er grønsværen dog blevet byttet ud med computerskærmen, og det betyder, at favoritværdigheden er tippet over til de rød-hvide drenge fra Søhøjlandet. I skrivende stund giver Silkeborg IF’s officielle bettingpartner, Bet25, således odds 1,70 på en SIF-sejr i sæsonpremieren.

– Silkeborg har fundet to erfarne og stabile spillere i Pilm og Adellovich, hvor førstnævnte nok har det højere topniveau, og sidstnævnte har været med på scenen næsten ligeså længe, den har eksisteret. Så på papiret har de en god blanding, der bør kunne lave resultater i den bedre halvdel af ligaen. Derfor forventer vi også, at de snupper en sejr over FC Midtjylland i deres første kamp, siger Niklas Nürnberg, der er oddssætter hos Bet25.

Foruden 1X2-odds på alle kampe i første runde er bookmakeren også på banen med vinderspil på turneringen, og ikke overraskende er FC København med August ”Agge” Rosenmeier i spidsen storfavoritten til at snuppe trofæet.

Silkeborg IF er vurderet til en top 5-placering og giver lige nu odds 12,00 som samlet vinder af eSuperligaen 2018.

TJEK ALLE BET25’S ODDS PÅ eSUPERLIGAEN HER

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen