18. december 2018

eSuperliga: Kvartfinale blev endestationen for SIF

eSuperliga: Kvartfinale blev endestationen for SIF

FC København blev en for stor mundfuld for SIFs to FIFA-spillere, som ellers bed godt fra sig til playoff-spillet i eSuperligaen, som i en imponerende kulisse i Forum i København mandag aften fandt sin vinder.

Det var historiens største FIFA-event på dansk jord, da eSuperligaen 2018 fandt sin afgørelse mandag aften i Forum i København.

AGF, FC København, Randers FC, Brøndby IF, Lyngby Boldklub, Vejle Boldklub Silkeborg IF og FC Midtjylland havde alle kvalificeret sig til playoffspillet efter 15 runders grundspil.

Dermed så turneringstræet for playoffspillet således ud.

En hård match-up for SIF, som i kvartfinalen stod overfor FC Københavns to verdenstjerner i Agge og Marcuzo.

SIF vandt lodtrækningen og bestemte sig for at ville starte med Adellovich på hjemmebane og slutte med Pilm ude. Herefter var det op til FC København at vælge, hvilke to spillere der skulle mødes. En imødeset beslutning, som kunne parre begge FCK-spillere med deres tidligere trænere. Sådan gik det dog ikke, og i stedet blev det Marcuzo, som skulle møde Adellovich i første kamp.

Her var det Adellovich som startede med at vise tårnhøjt niveau. Han dominerede første halvleg, og førte fortjent 1-0 ved pausen. En flot præstation af SIF-spilleren, som dog hurtigt kom ned på jorden igen. Et par minutter af anden halvleg var alt, hvad Marcuzo havde brug for. Udligningen satte gang i FCK’eren, som derefter skruede op for niveauet. Stadig var Adellovich dog fint med, og det så længe ud til, at det skulle ende 2-1 til FCK-spilleren, som dog i kampens overtid sendte FCK på sejrskurs med en 3-1 scoring.

Svært udgangspunkt

Med tre udebanemål i hånden, så var det næsten en umulig mission for Pilm i kamp nummer to. Ikke nok med, at han skulle vinde over Agge, som er tidligere dobbelt verdensmester, så skulle Pilm også vinde tilsvarende 3-1 eller bedre for at gå videre.

Og selvom SIF-spilleren var godt med i kampen, og faktisk endte med at spille 1-1 mod Agge, så var der aldrig rigtig spænding om udfaldet af kampen mellem FC København og Silkeborg.

Dermed endte SIFs optræden i eSuperligaen i kvartfinalen.

Den samlede vinder blev Brøndby, som slog Vejle Boldklub i finalen. Vejle havde ellers tidligere i semifinalen chokeret ved at sende FCK ud.

Alt i alt blev det en flot afslutning på eSuperligaen i Forum, hvor omkring 2500 tilskuere havde fundet vej.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen