18. september 2020

Esbjerg-dreng kæmper for SIF-sejr

Født, opvokset og fodbolduddannet i Esbjerg. Mark Brink står overfor sin fortid, men giver alt for SIF-sejr i lørdagens opgør på JYSK park. 

MB

Mark Brink kom til SIF i vinterpausen fra Esbjerg på en tre-årig kontrakt, og han har indtil videre nået det mål, han havde med klubskiftet: Spilletid. Han har således fået fuld tid i de første tre kampe i sæsonen – pokalopgøret mod St. Restrup og liga-kampene mod Helsingør og Skive, ligesom han var med fra start i de sidste tre opgør i sidste sæson.

Lørdag spiller han sin SIF-tids mest specielle kamp, når Esbjerg kommer på besøg på JYSK park, og han lægger ikke skjul på, at det er helt specielt.

– Selvfølgelig er det noget særligt. Det er den klub, jeg har spillet i siden jeg var en lille dreng. Så det er anderledes, end hvis det var Hobro. Det er også en af de kampe, jeg har glædet mig allermest til siden jeg så, at det var dem, vi skulle spille imod her på JYSK park i 3. runde, siger Mark Brink, der dog understreger, at alt andet end fokus på SIF-sejr er lagt væk, når kampen går igang.

Læs hele interviewet i SIF App’en.

Hvis ikke du allerede har downloadet den, kan du se, hvordan du gør her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen