7. marts 2022

En tom følelse i omklædningsrummet

Umiddelbart efter slutfløjtet kommenterede Lukas Engel, Nicolai Vallys og Rasmus Carstensen på søndagens ærgerlige nederlag til Brøndby IF.

En fremragende præstation blev desværre vekslet til nul point, da Brøndby IF stik imod spil og chancer nappede sejren på et udsolgt JYSK park i søndagens topkamp. Det gav naturligvis en flok slukørede SIF-spillere efter kampen.

– Det er en tom følelse, jeg står tilbage med. Jeg er selvfølgelig skuffet og ærgerlig over, at vi tabte, for jeg synes langt hen ad vejen, at vi fortjener mere. Men selv om vi tabte, mener jeg, at der er mange ting vi kan tage med videre til de næste kampe, bl.a. vores evne til at skabe chancer, men også vores defensive struktur kan vi være stolte af, sagde den nye venstre back Lukas Engel.

Også Nicolai Vallys ærgrede sig over nederlaget, men han dog tager dog også flere positive elementer med fra kampen.

– Stemningen i omklædningsrummet er selvfølgelig ikke lige så god, som den har været de seneste to kampe – der er lidt stille. Det er ikke meget, vi har tabt i denne sæson, og vi fortjener heller ikke at tabe i dag. Men hvis vi går ud med samme tempo og præstation i de næste kampe, er det ikke mange kampe, vi kommer til at tabe. Derudover har vi vist på det seneste, at vi nok skal få scoret mål også, så vi er ved fint mod, men vi skal naturligvis lige sluge det her nederlag, afsluttede Vallys

Til sidst kunne den alsidige højre back Rasmus Carstensen runde kampen af med optimisme på trods af det kedelige resultat.

– Det er to hold, som har hver deres periode. I det meste af kampen er vi det bedste hold, men Brøndby har 20 minutter, hvor de viser, hvorfor de vandt mesterskabet sidste år, og hvorfor de også er en fin kandidat til at vinde i år. Vi spiller godt i store dele af kampen, og det er jeg egentligt ikke overrasket over, for vi er gode, og det viser vi hver weekend. I sidste weekend var det i Aalborg, hvor vi spillede en rigtig god kamp og fik scoret på vores chancer. Så at vi spiller en god kamp mod Brøndby, er jeg egentlig ikke overrasket over, afsluttede Rasmus Carstensen

Interview: Anders Mathiasen

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen