24. august 2020

En øv-dag for U14, der tabte i Viborg

En øv-dag for U14, der tabte i Viborg

Det blev 3-0 til Viborg, da SIF’s U14-hold lørdag besøgte domkirkebyen.

Efter sejr i premieren i Randers for en uge siden kom SIF’s U14-drenge ned på jorden lørdag i Viborg, hvor hjemmeholdet vandt 3-0, et resultat, der skuffede både drengene og træner Oliver Quottrup.

– Øv øv, men livet går jo heldigvis videre – og drengene har forhåbentlig lært noget, og har fået genopfrisket vores værdier, lød det bagefter fra U14-træneren.

SIF indledte dog godt, var i fin kontrol og viste overskud i de første fem-syv minutter. En skidt opspilsfejl kostede dog et mål imod, og så tog Viborg initiativet. Som halvlegen skred frem, fik SIF fint styr på strukturen, men manglede tempo, forberedelse og kvalitet for at kunne spille forbi modstanderne.

I 2. halvleg lykkedes SIF med flere bolde centralt, men sjuskede på bolden og lignede ofte et hold i afmagt. På trods af en forholdsvis lige kamp, hvor SIF’erne havde muligheder for selv at tage initiativet, scorede Viborg to gange mere.

– Jeg synes, vi manglede parathed, involvering og vilje. Vi spillede med et dårligt mindset, som resulterede i tabte andenbolde, ærgerlige boldtab og mislykket pres, lyder evalueringen fra Oliver Quottrup.

Næste opgave for U14-holdet 5. september kl. 11.00 mod AaB på AaB’s anlæg på Hornevej.

Kampen i tal:
U14 Liga, 2. runde, lørdag 22. august kl. 10.00 på Viborg FF’s anlæg:
Viborg FK – Silkeborg IF 3-0 (1-0)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen