6. marts 2023

”En følelse vi skal ride videre på”

Joel Felix glædede sig over, at marginalerne endelig var på SIFs side, da Søhøjlandets Helte søndag slog FCN med et brag af et mål i overtiden.

– Da første halvleg var slut, og vi gik ind til pause, havde vi en følelse af, at vi ikke havde levet op til den plan, som vi havde lagt før kampen. Vi havde ikke den energi, som var nødvendig for at slå FC Nordsjælland, og derfor var det også fortjent, at vi var bagud. Dog synes jeg, at vi ændrede det i anden halvleg, hvor vi spillede bedre og med et højere tempo. Vi spillede med mere mod og turde gå højt og presse dem til boldtab, som de gjorde mod os i første halvleg. Og til sidst var det jo bare fedt at opleve, at marginalerne endelig var på vores side, og at Lukas’ afslutning endte med at gå ind. Vi har før prøvet, at marginalerne har været imod os, men i dag var de på vores side, og det var rigtig fedt at opleve, lød det indledningsvis fra Joel Felix, inden han uddybede, hvordan FC Nordsjælland gjorde livet svært for SIFerne i første halvleg.

– Første halvleg fungerede ikke for os. Dels var FC Nordsjælland gode til at presse os højt og gøre livet svært før os, men vi levede heller ikke op til vores plan. Vi satte ikke ret mange afleveringer sammen, og vi stod ikke så godt defensivt i forhold til deres pres. Det fik vi ændret i pausen, så vi ikke stillede os for defensivt og overlod initiativet til dem. Vi sideforskød vores forsvar mere i anden halvleg, så vi hele tiden lagde et pres på deres kanter, når de havde bolden, så de ikke fik tid til at sætte et farligt angreb op. Alt det fik vi ændret i anden halvleg, og det er grunden til, at vi står tilbage som vindere, uddybede Felix, inden han så frem mod de kommende kampe i både Pokalturneringen og i resten af grundspillet i Superligaen.

– Sejren i dag og følelsen lige efter Lukas’ mål er en bølge, som vi skal ride videre på i de næste kampe mod SønderjyskE på onsdag og Brøndby på søndag. Og hvis vi forbedrer vores spil til de kommende kampe, er jeg sikker på, at det nok skal gå vores vej, sluttede Felix af efter den hårdt tilkæmpede 2-1 sejr over FC Nordsjælland.

 

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen