26. august 2022

En fed udfordring

Fredag eftermiddag blev der trukket lod til Conference League-gruppespillet, hvor storklubberne West Ham, Anderlecht og FCSB venter. Cheftræneren glæder sig til en fed udfordring.

Der venter nogle kæmpestore udfordringer og tilhørende oplevelser, når Silkeborg IF i efterårets Conference League-gruppespil skal op imod belgiske Anderlecht, engelske West Ham og rumænske FCSB.

Kampprogrammet fastlægges i den næste tid og vil blive offentliggjort hurtigst muligt.

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til de store oplevelser – og lægger sig ikke ned på forhånd.

– Det bliver en fed udfordring. Vi vil selvfølgelig være undertippede i samtlige kampe, men lad os nu lige se, om ikke vi kan skabe nogle problemer for dem også med vores måde at spille på. Vi lægger os ikke ned på forhånd, fastslår cheftræneren og fortsætter.

– Vi vil give alt for at skrabe så mange point sammen som muligt, og vi glæder os til at spille mod de her klubber fra de allerøverste hylder. Altså – et hold fra Premier League, det største hold fra Rumænien og det største hold fra Belgien. Det bliver enormt spændende at blive matchet med klubber på det niveau, og der venter kæmpestore oplevelser for os alle sammen – spillere, trænere, klub, by og fans, slutter Kent Nielsen.

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen