8. marts 2021

Dennis Jørgensen vandt VIP-billetter fra Dagli’Brugsen Århusbakken

59 deltagere tippede på 2-0 til SIF i HB Køge-kampen. Dennis Jørgensen blev udtrukket som vinder af VIP-billetterne fra Dagli’Brugsen Århusbakken.

Billedtekst: Dennis Jørgensen (til højre) får her overrakt gevinsten i tipskonkurrencen af Frank Hansen, key account manager i SIF’s salgsafdeling.

Dennis Jørgensen ramte plet i SIF’s resultat-konkurrence til HB Køge-kampen, da han tippede på en 2-0 sejr til SIF. Det var der 59 andre af de i alt 410 deltagere, der også havde ramt, og i lodtrækningen blandt alle de rigtige tip blev Dennis Jørgensen udtrukket.

Dennis Jørgensen, der har været SIF-fan siden mesterskabet i 1994 og er kommet regelmæssigt til hjemmekampene siden 2000, var mandag forbi JYSK park, hvor han afhentede gavekortet til VIP-billetterne sponseret af Dagli’Brugsen Århusbakken. Han kan nu se frem til en eksklusiv oplevelse på JYSK park, når der igen bliver åbnet for tilskuere til SIF’s hjemmekampe.

Allerede på lørdag spiller SIF igen, og dermed er der endnu en chance for at vinde en flot præmie.

XL-Byg Tømmergaarden Gjern har denne gang sponseret præmien, der er et gavekort på kr. 1.000,- til byggemarkedet i Gjern.

Du deltager i konkurrencen ved at klikke her og afgive dit tip.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen