25. august 2022

Delårsrapport: Fremgang på alle fronter

Silkeborg IF Invest A/S har i første halvår af regnskabsåret realiseret et overskud før skat på 8,5 mio. kr. Der er fremgang på alle fronter af forretningen.

Silkeborg IF Invest A/S har netop fremlagt delårsrapport for første halvår 2022, og efter en stigning i omsætningen på næsten 28 mio. kr. sammenlignet med første halvår 2021 realiseres et overskud før skat på 8,5 mio. kr., hvilket betegnes som tilfredsstillende.

– Vores samlede koncern har i første halvår haft en omsætning på over 63 mio. kr., og vi har realiseret et overskud på 8,5 mio. kr. Det er vi selvfølgelig meget tilfredse med, og vi har fremgang på alle fronter i koncernen. Vores succes i 3F Superligaen, stigende tilskuertal med tilhørende match day-indtægter, øgede sponsorindtægter og tv-penge har medført en omsætningsstigning på 19 mio. kr. alene i fodboldforretningen, hvor vi af strategiske årsager valgte ikke at prioritere spillersalg i vinterens transfervindue. Derfor lever vi da også fint med et beskedent underskud i denne del af forretningen, siger adm. direktør Kent Madsen og fortsætter.

– De nu udfasede covid19-restriktioner har også smittet positivt af på vores hotel- og konferenceaktiviteter, som er godt på vej tilbage igen og nu udviser et beskedent overskud. Det samme er gældende for vores ejendomsaktiviteter, der bidrager til halvårsresultatet med 11,7 mio. kr., selv om vi netop har investeret 2,2 mio. kr. i opdatering af bygningerne. Det kan samlet set konstateres, at vi har fremgang på alle fronter af forretningen, lyder det fra Kent Madsen.

Selskabets resultatforventning for hele regnskabsåret er uændret et resultat før eventuel dagsværdiregulering af investeringsejendomme og før skat i intervallet +40 mio. kr. til +50 mio. kr. Der er forud for det forestående, europæiske gruppespil budgetteret med deltagelse i UEFA Conference League – og desuden ikke budgetteret med yderligere transferindtægter end fra salget af Rasmus Carstensen til belgiske KRC Genk.

Se hele delårsrapporten for første halvår 2022 her

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen