17. september 2015

Dårlig SIF-start blev dyr

SIF måtte se sig slået 2-0 af Vejle torsdag aften på Mascot Park. Kampens første mål blev scoret allerede efter tre minutter.

For anden kamp i træk kom SIF skidt fra start i en Bet25 Liga kamp. For en uge siden var det Fredericia, der scorede et tidligt mål i en kamp, der endte 1-1, og torsdag aften var det Vejles tur til at tage SIF på sengen. Efter blot tre minutter havde Thomas Mikkelsen bragt gæsterne foran, og det mål blev kostbart, idet det satte sit præg på resten af kampen. SIF forsøgte og forsøgte, men det lykkedes ikke, og så kunne Vejle sætte trumf på med endnu et Thomas Mikkelsen-mål i kampens slutfase.

Dermed sluttede en god stime på Mascot Park for SIF, der indtil torsdag aften havde hentet 10 af 12 mulige point på eget græs.

SIF havde kun en enkelt ændring i startopstillingen, idet Thorbjørn Holst Rasmussen var tilbage eftr to kampes skadesfravær. Han genindtog sin plads i det centrale forsvar i stedet for vikaren Jens Martin Gammelby.

SIF kom dog dårligt fra start, og allerede efter tre minutter stod det 1-0 til Vejle. Eftr et godt gennembrud af Hakan Redzep i SIFs venstre side havnede indlægget hos Thomas Mikkelsen, der halvt liggende kunne sende bolden i nettet fra sin position i det lille felt.

Det blev til flere Vejle-chancer i indledningen, men efterhånden som SIF fik bedre styr på sin organisation, begyndte kampbilledet at sætte sig. SIF forsøgte at bygge op, mens Vejle var latent farlig på sine kontrastød. Nicolaj Agger havde midtvejs i halvlegen et par behjertede hovedstødsforsøg, der sagtens kunne have ført til mere, men først fik SIF-angriberen et for dårligt træf på bolden, og siden headede han forbi i fri position efter godt indlæg af Mikkel Vendelbo.

SIF-pres fra 2. halvlegs start
Mod halvlegens slutning lykkedes det Vejle at sætte SIF-forsvaret under pres, men Thomas Nørgaard, der var SIFs bedste denne aften, var med et par fine redninger en god mand for SIF i den periode, og dermed kunne de to hold gå til pausen med 0-1 på måltavlen.

SIF kom betydeligt mere aggressivt ud til 2. halvleg og havde alene inden for de første seks minutter af halvlegen fire gode chancer. Et langt indkast fra Emil Scheel skabte panik foran Vejle-målet, men chancen blev afværget, Robert Skov havde et optimistisk gennembrud, men måtte se sit skud fodpareret af Kristian Fæste og siden viste både Emil Scheel og Andreas Albers farlighed. I de følgende minutter kom Vejle lidt bedre med, men midtvejs i halvlegen havde Emil Scheel en kæmpechance, hvor han dog skød over mål.

Kim Poulsen forsøgte med en offnsiv udskiftning, da han sendte Marcus Solberg på banen i stedet for Nicolaj Agger og i det hæsblæsende tempo, som 2. halvleg blev afviklet i, lignede SIF den næste målscorer. Vejle var dog konstant farlige på sine omstillinger.

2-0 til Vejle
Endnu en udskiftning – Scheel for Illum – blev foretaget fra bænken i bestræbelserne på at vende kampens udvikling, men lige lidt hjalp det. I stedet slog Thomas Mikkelsen til med sit andet mål fem minutter før tid på en hurtig omstilling. Trods gode chancer måtte SIF gå fra banen uden at have scoret. 0-2 til Vejle blev aftenens resultat, og det ændrede sig ikke, selv om Martin Thomsen i overtiden følte sig snydt for et straffespark efter at være blevet revet i armen.

SIF spiller igen på Mascot Park allerede på tirsdag, når AGF kommer på besøg i DBU Pokalen. Næste kamp i Bet25 Ligaen er på næste søndag ude mod Roskilde.