4. marts 2020

Crone: Pokalsejr vil give en masse selvtillid

Crone: Pokalsejr vil give en masse selvtillid

Der ikke bare en pokalsemifinale på spil, når Silkeborg IF torsdag aften møder AC Horsens. Det er også en mulighed for at få banket en masse selvtillid ind i holdet, mener højrebacken Svenn Crone, som ser frem til en svær kamp i Horsens.

Torsdag aften kl. 20.00 bliver det afgjort, om Silkeborg IF skal have et lod i bowlen, når der efter kampen mod AC Horsens bliver trukket lod til semifinalerne i Sydbank Pokalen.

Modstanderen fra AC Horsens har allerede to gange i den her sæson gjort ondt på SIF-mandskabet, som har tabt begge kampe. Derfor venter der utvivlsomt endnu en hård kamp for holdet fra Søhøjlandet, som dog er ved godt mod.

– Det bliver en svær kamp fysisk. De kommer med en masse power og en masse energi. De kommer 100 procent ind i duellerne, så der skal vi være klar og stå ved, fortæller Svenn Crone, som to gange tidligere i karrieren har prøvet at stå i en pokalfinale for Brøndby.

Torsdag håber højrebacken at være med på banen igen, selvom holdet lige nu er inde i en travl periode med tre kampe på otte dage.

– Vi glæder os til at spille kamp hele tiden. Det er dejligt med tre kampe på en uge, så det betyder ikke så meget, lyder det fra Crone, som har været en af Kent Nielsens mest benyttede spillere i denne sæson.

Tidligere i denne sæson blev FC Fredericia besejret i 1/16-finalen. En succesoplevelse som blev fulgt op med en sejr over AGF i den efterfølgende superligakamp. Derfor kan et godt resultat mod AC Horsens være særdeles vigtig på flere områder.

– Det vil først og fremmest give en masse selvtillid. Og så vil alle jo gerne stå i den finale, så hvis vi kunne det, så vil det være fantastisk, lyder det fra Svenn Crone.

Behøver vi at nævne, at vi møder AGF i den efterfølgende Superligakamp?

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen