15. februar 2021

Clive Allen vandt i resultat-konkurrencen

Ud af 340 deltagere i SIF’s resultatkonkurrence tippede 48 på 2-0. SIF-tilhængeren Clive Allen vandt lodtrækningen og solbrillerne fra Farstad Optik.

Lige siden engelske Clive Allen kom til Silkeborg for 30 år siden har han været SIF-supporter. Derfor deltog han naturligvis også i resultatkonkurrencen til Hvidovre-kampen, og med sit tip på 2-0 til SIF ramte han plet. Det var der 47 af de 340 deltagere, der også gjorde, men igen var Clive Allen på pletten og blev udtrukket som vinder i lodtrækningen.

Dermed kunne han mandag formiddag hente et par RayBan solbriller til en værdi af 1.000 kr. fra Farstad Optik.

Clive Allen er oprindeligt fra det nordlige England og støttede Sheffield United inden flytningen til Silkeborg. Han havde mødt en sød pige fra Søhøjlandet under et orienteringsløb, og det førte både til flytning og ægteskab, der stadig holder her 30 år efter. Clive Allen er i øvrigt stadig involveret i orienteringsløb og har tegnet mange af de kort over Søhøjlandet, som orienteringsløberne orienterer sig efter. Kærlighedsforholdet til SIF er også intakt – han er sæsonkort-indehaver og husker stadig tydeligt mesterskabskampen mod AaB i 1994, hvor han naturligvis var til stede på Silkeborg Stadion.

Allerede torsdag venter en ny kamp, når Kolding kommer til JYSK park. Også her er der mulighed for at vinde en fin præmie. Vinspecialisten har således givet et gavekort på 1.000 kr.

Du kan tippe på resultatet og dermed deltage i konkurrencen ved at klikke her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen