22. juni 2020

Cheftræneren: Vi kommer til at levere varen

Cheftræneren: Vi kommer til at levere varen

Kent Nielsen og SIF-mandskabet rykkede søndag eftermiddag ned i NordicBet Ligaen. Holdet mangler dog stadig tre kampe i 3F Superligaen, og her har SIF-holdet en forpligtelse til at levere gode præstationer, fortæller cheftræneren.

Det var dagen derpå for Kent Nielsen og spillertruppen, efter holdet søndag eftermiddag rykkede ud af 3F Superligaen.

For cheftræneren var det første gang, at han i sin fodboldkarriere som spiller og træner er rykket ned.

– Det er en underlig følelse. I bund og grund ved vi godt, at det fordi, at jeg som træner ikke har været dygtig nok, og at vi som en samlet trup heller ikke har været dygtig nok. Jeg mener dog, at både spillere og trænerteamet har været meget dedikeret og har arbejdet hårdt for at indhente det tabte fra efteråret. Vi kom et stykke vej, men vi nåede ikke helt i mål, fortæller Kent Nielsen, som i den nærmeste fremtid har tre kampe i 3F Superligaen tilbage, inden det hedder NordicBet Ligaen.

– Der er mange faktorer, som kommer i spil til de sidste tre kampe. Men det er indiskutabelt, at vi har en forpligtelse i forhold til turneringsform- og struktur, og det vægter jeg meget. Vi skal levere varen. Men selvfølgelig vil jeg også gøre mine overvejelser omkring fremtiden. Så det er et større puslespil, fortæller cheftræneren om de tre opgør mod SønderjyskE, Lyngby og OB.

I første omgang handler det om at få vasket skuffelsen over nedrykningen ud. Spillerne trænede mandag, og har i de næste to dage mulighed for at få renset hovederne, inden det på torsdag går løs med fællestræning igen.

– Der er ingen tvivl om, at sådan nogle skuffelser er der også nogle, som har sværere ved at komme sig over end andre. Og der bliver jeg nødt til i endnu højere grad end før at udtage holdet, alt efter hvordan man træner, hvordan ens mindset er, og hvor klar man er til at levere 100% på lørdag. For vi kommer til at tage til Haderslev for at vinde den fodboldkamp, lyder det fra Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen