4. november 2021

Cheftræneren: KOM SÅ SILKEBORG!

SIFs cheftræner Kent Nielsen glæder sig til søndagens styrkeprøve mod FC København, hvor han ikke bare håber på, men ligefrem FORLANGER, at byen bakker op i årets sidste hjemmekamp.

3F Superligaen, 15. runde – søndag den 7. november 2021 klokken 20.00 på JYSK park
Silkeborg IF – FC København
https://billet.silkeborgif.com/

Søndag aften går det løs på Danmarks smukkeste fodboldstadion, når FCK gæster JYSK park i en rigtig topkamp – som samtidig er årets sidste hjemmekamp – og cheftræner Kent Nielsen glæder sig til styrkeprøven mod de københavnske løver.

– Selvfølgelig er FCK – Danmarks største klub – en styrkeprøve for os, og vi ved, at de kommer med en masse færdigheder og dygtige spillere. Ja, de har nogle store profiler ude, men det er jo ingen hemmelighed, at de alligevel har en enormt stærk trup med store individualister. Når dét er sagt, så føler vi os godt rustede til opgaven, og selv om vi har både ydmyghed og respekt, så føler vi os på ingen måde underdanige – og hvis vi toppræsterer, har vi en god chance, og den har vi tænkt os at jagte. Vi går ind til alle kampe med en overbevisning om, at vi kan vinde, og det tager vi også med ind på banen på søndag, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Begge hold gjorde det rigtig flot i sidste runde, og i hvert fald for vores vedkommende er selvtilliden stor. Vi ved, at vi kan drille enhver, og vi ser nogle muligheder for at lave et resultat i kraft af vores slagkraftige enhed. Det er en kamp, som vi glæder os til, og det bør tilskuerne også gøre. Det er årets sidste hjemmekamp på JYSK park, hvor vi kun en eneste gang har tabt i hele kalenderåret. Det kan godt være, at vi skal spille klokken 20, og at det bliver til den kølige side, men så må man klappe sig til varmen. Det vigtigste er, at byen kommer og bakker op. Det kan vi godt tillade os at forlange oven på de seneste mange præstationer og resultater. Kom så Silkeborg – vi har brug for jeres støtte, lyder formaningen fra cheftræneren.

Søndagens kombattanter har allerede mødt hinanden i sæsonens anden spillerunde, da SIF spillede 0-0 i Parken i en kamp, som begge hold kunne have vundet. Og den oplevelse betød mere end blot det ene point for Kent Nielsens tropper.

– Det var en form for mental åbenbaring for os selv og vores egen selvbevidsthed, at vi ved at gøre tingene på vores egen måde kunne være med – selv i Parken mod FC København. Vi gik til opgaven for at opnå noget og ikke undgå noget, og vi lykkedes fortjent med det. Det var nok en åbenbaring for mange eksternt, men også internt betød det, at vi fik øget selvtillid og tro på egne evner. Siden har vi lagt flere og flere lag på og er blevet bedre og bedre, og selvfølgelig har vi også en chance på søndag, slutter Kent Nielsen.

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen