21. november 2021

Carstensen: To gode hold

Rasmus Carstensen spillede nok engang 90 minutter, da SIF søndag eftermiddag spillede 1-1 i sæsonens anden El Plastico i Farum.

– Jeg synes, at vores præstation i 1. halvleg ikke var god nok, og vi manglede generelt energi. I 2. halvleg får vi vendt tingene, og vi får blandt andet scoret et flot mål. De har nogle omstillinger, som vi skal være skarpe på, men generelt synes jeg, at vi har styr på tingene i 2. halvleg, indledte Rasmus Carstensen kort efter søndagens opgør.

Højrebacken kommenterede også på, hvad der blev snakket om i pausen, og hvad man ændrede i 2. halvleg.

– Der skulle meget mere energi og mod ind i kampen. Vi skulle ikke være så nervøse i vores spil og bange for at miste bolden. Vi skulle komme ud med et andet udtryk og med en indstilling om, at det er fedt at spille fodbold, og det synes jeg, at vi viste i 2. halvleg, uddybede Carstensen.

Efterfølgende kommenterede Carstensen på kampens forløb, der i hans øjne var anderledes end sæsonens første kamp.

– FC Nordsjælland spillede med en anden opstilling i dag, end de gjorde sidst, hvor de kørte med en 6´er i stedet for en 10´er, og det fungerede for dem. Kampen på JYSK Park var mere defensiv for vores vedkommende, hvor vi stod og ventede på at køre på omstillinger, hvor det i dag måske var mere omvendt. Det var to gode hold, der mødte hinanden, som begge gerne vil have bolden. Det er ikke dårligt for os at spille uafgjort mod FC Nordsjælland, men vi går ind til hver kamp med troen på, at vi kan vinde – og sådan vil det også være i den næste kamp i Århus, afsluttede en egentligt tilfreds Rasmus Carstensen.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen