5. april 2022

Carstensen og Helenius på rundens hold

Både Rasmus Carstensen og Nicklas Helenius er med på rundens hold i Superligaen ifølge Tipsbladet. Det er femte gang i sæsonen for begge SIFere.

SIF måtte indkassere et bittert 3-2 nederlag i mandagens kamp i Vestjylland, men alligevel har Tipsbladet fundet plads til to af Søhøjlandets Helte på rundens hold for runde 23.

Det drejer sig om Rasmus Carstensen og 3F Superliga-topscoreren Nicklas Helenius, som begge nu er oppe på at have været på rundens hold fem gange i løbet af sæsonen. Se hele rundens hold her og læs her begrundelsen for de to SIFere:

Højre back: Rasmus Carstensen, Silkeborg IF (5)
Det var ikke på højre back, at de største præstationer blev leveret i 23. runde, men Rasmus Carstensen viste tænder, som han har gjort det så mange gange før – ikke mindst i offensiven. Silkeborg-profilen leverede begge oplæg til Nicklas Helenius.

Angriber: Nicklas Helenius, Silkeborg IF (5)
Med to mål bankede Nicklas Helenius sig til tops på topscorerlisten, og det er svært at forestille sig, at han ikke bliver der sæsonen ud. Helenius har i mange år været en sublim angriber i Superligaen, og på mange måder fortjener han det kvalitetsstempel, det vil være at blive Superliga-topscorer.

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen