U17-holdet tog en flot sejr mod FCK, mens U19 og U15 tabte mod løverne.

SIF U19 – FCK 1-3 (1-1)

Mål: Oscar Boesen

Vi skulle i weekenden møde FCK.

De havde lige været en tur i Tyrkiet for at spille UEFA Youth League og havde udspillet Galatasaray 5-1, så vi skulle virkelig være oppe på vores topniveau for at tage sejren.

De først 20-25 minutter spillede vi virkelig godt og var dygtige til at fastholde bolden under max pres.

Som 1.halvleg skred frem, fik FCK mere og mere overtaget, dog uden at komme til chancer, da vi stod rigtig fin kompakt i vores forsvarsspil.

De scorede desværre på et langskud, som var deres eneste skud inden for rammen i de første 45 minutter.

Vi kom lidt skævt ud fra pausen, og FCK var dygtige til at stresse vores boldomgang.

Vi manglede lidt kvalitet og dygtighed til at spille fordi deres pres, hvilket gjorde at FCK hurtigt fik eroderet bolden tilbage.

De scorer to mål efter personlige fejl, og de små fejl koster mod sådan en dygtig modstander.

Til sidst i kampen havde vi et par farlige chancer til at komme tilbage i kampen, men desværre endte det 1-3.

Det der nok det som skuffer os mest efter kampen, vores boldomgang. (Udover at tabe kampen). Vi skal blive bedre til at fastholde bolden mod et så aggressiv hold som FCK

Vores defensive organisation kan vi godt tage med videre, for her havde FCK svært ved at skabe chancer.

Af: Kim Leth Andersen, U19-cheftræner

SIF U17 – FCK: 3-0 (1-0)

Mål: Markus Wiehe, Kevin Knudsen, Simon Stüker

Vi lavede en god præstation og vandt fortjent over FCK.

Det startede lidt passivt og med få besøg på deres halvdel, men langsomt fik sat nogle gode pres og fik løftet holdet. Vi var kampen igennem dygtige på bolden og spillede ofte FCK’s høje pres væk i fase 1. Det skabte vi chancer på, mens vi også truede FCK via gode omstillinger.

Føringsmålet kom kort før pausen, da Oliver Kjøge headede et hjørnespark på tværs, som Markus Wiehe kunne stange i kassen. Kevin Knudsen udbyggede føringen 10 min. inde i 2. halvleg, da William Pedersen på en dybdebold fra Victor Dahl kom fri til indlæg, hvor han fandt Kevin foran mål. Simon Stüker lukkede kampen med 10 min. igen, da han med en flot individuel aktion gik ind i banen og placerede afslutningen i fjerneste målhjørne.

Vi havde perioder, hvor vi blev tvunget til at stå lavt, men jeg synes, vi var dygtige til at løfte os samlet i pres. Vores spil med bolden var med mere kvalitet end de seneste kampe, og generelt var det en kamp med et rigtigt sejt udtryk af vores drenge. Jeg glæder mig over, at vi var afklarede i spillet uden bold, og det var fedt at holde nullet. Der var mange gode præstationer imellem, men jeg synes, Oliver Kjøge, Markus Wiehe og Christian Risom fortjener ekstra ros for en stærk kamp som de tre bageste.

Næste lørdag forsøger vi at gøre kunsten efter, når SønderjyskE gæster Jysk Park.

Se målene mod FCK her.

Af: Peter Ager Kristensen, U17-træner

SIF  U15 vs FCK – 0-4 (0-1)

Vi skulle forsøge at rejse os fra sidste weekends store nederlag, og det skulle vi gøre mod FCK.
Det blev desværre til et klart nederlag igen.

Første halvleg var meget lige, og jeg synes faktisk vi var bedst. Vi havde første halvlegs største chancer, og de havde svært ved at komme til chancer mod os.

Vi skulle have været lidt sejere og hårdere i erobringsspillet, for så tror jeg der havde været gode muligheder for at erobre højt og skabe store chancer.

I halvlegens sidste minut får FCK et frispark på kanten af feltet i en situation, hvor vi ikke stod godt i organisationen. De scorede direkte på frispark til pausestillingen 0-1.

Vi gik ud til anden halvleg med en tro på at vende resultatet, fordi vi havde haft de største chancer i første halvleg.

Desværre kæmper vi med at forsvare, som et hold, og FCK straffer os hårdt på vores beslutninger.
Vi var ikke gode til at gøre hinanden gode i afslutningsspillet, hvor vi skal spille hinanden i bedre situationer end at ville afgøre det selv.

Derfor ender kampen med 0-4 til FCK.

Vi kæmper lige med det i øjeblikket, og vi skal arbejde hårdt i ugen op til næste kamp.

Vi skal kunne matche modstanderens power og intensitet, og det skal ske på træningsbanen.

– 55 min.: Ilyas A.

Vi tog imod FK Viborg på en flot græsbane på Søholt.

Vi fik fra start sat et markant aftryk i hvordan kampen skulle forløbe. Vi startede aggressivt ud i erobringsspillet og fik hurtigt sat dem (FKV) under pres, og fik en masse gode erobringer fra de forreste og stopperne. Derudover fik vi sat en masse gode sessioner med bolden sammen, som gjorder at vi fik sat en masse flotte, men også store chancer op.

Vi fik i pausen taget en snak omkring, hvordan vi kunne optimere vores høje erobringsspil og hvordan vi kunne få mere brede i spillet, når spillet skulle bygges op.

Drengene fortsatte med at presse højt, og dette gjorder at vi fik mange chancer efter godt erobringsspil.

Derudover blev spillet med bolden også godt, da vi gik skabt flere 1v1 muligheder på siden, men også skabt lidt mere plads til de centrale spillere.

Så en rigtig flot kamp på mange parametre, som vi fik en flot sejr på. I næste uge tager vi igen imod FK Viborg og det ser vi meget frem til, da vi kommer til at møde en velforberedt og god modstander.

Af: Nick Hansen, U13-cheftræner