20. september 2022

Billetter til Horsens-kampen er nu i salg

Silkeborg IF tager imod AC Horsens søndag den 2. oktober klokken 14.00, og der er nu åbnet for billetsalget til opgøret mod de gule fra salamibyen. Kampen er samtidig Veteran Match.

Silkeborg IF-truppen har en sjælden kamppause i denne uge, hvor der afvikles landskampe – en del SIFere er dog repræsenteret i de nationale farver, hvilket du kan læse mere om her. Dog skal det bemærkes, at Robin Østrøm oven på sine knæproblemer har meldt afbud til det norske U21-landshold.

Næste opgave er i pokalturneringen næste onsdag, hvor Næstved tager imod klokken 18.00. Derefter ruller 3F Superligaen igen, og søndag den 2. oktober klokken 14.00 står AC Horsens på menuen på JYSK park.

Billetsalget er nu åbent på https://billet.silkeborgif.com/

Kampen er samtidig Veteran Match, som er et af DIF Soldaterprojekts store initiativer, der i samarbejde med sportsklubber, kommuner og virksomheder hjælper skadede og ledige veteraner tilbage på arbejdsmarkedet og hylder dem for deres indsats i verden i forbindelse med kampe i 3F Superligaen, Metal Ligaen og HTH Herrehåndboldligaen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen