7. maj 2024

Billetsalget åbnet til sæsonens sidste hjemmekamp!

Det er nu muligt at købe billet til sæsonens sidste hjemmekamp 2. pinsedag mod Brøndby IF.

Selv om pokalfinalen er i sigte og en række udekampe venter i mesterskabsspillet, så glæder vi os allerede til at se jer til sæsonens sidste hjemmekamp, mandag den 20. maj (2. pinsedag) mod Brøndby IF.

Derfor har vi åbnet billetsalget i rigtig god tid, og vi håber, at rigtig mange mennesker vil komme på JYSK park og runde sæsonen godt af!

Køb billet til SIF-Brøndby her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg

Du skal være tidligere køber i SIF’s billetsystem for at købe billet til kampen mod Brøndby IF. Er du ikke det, men ønsker at købe billet til kampen, så send en mail til billet@silkeborgif.com.

Vi har allerede oplevet en massiv interesse for billetterne i udebaneafsnittet fra modstanderholdet, Brøndby IF, der spiller med om guldet i 3F Superligaen. Derfor har SIF besluttet, at hele endetribunen, det vil sige det normale udebaneafsnit og familieafsnittet/sektionen, dedikeres til fans og tilhængere af Brøndby IF. På den måde dæmmer vi op for, at udebanefans køber billet til andre områder af JYSK park.

Sæsonkortholdere og abonnenter til familietribunen på JYSK park vil til gengæld blive tilbudt pladser på Mascot tribunen til FCM-kampen. De involverede vil få direkte besked.

Vi takker for forståelsen.

OBS: Der gøres opmærksom på, at ’Brøndby -supportere kun må købe billet til afsnittene E1 og E2. samt A1 – A5 – familieafsnittet, og billetsalget til disse afsnit foregår via Brøndby IF’s egen hjemmeside.

Vi gør, som altid, opmærksom på, at personer, der udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end på udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Vi ses på Danmarks smukkeste fodboldstadion!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen