22. januar 2024

Billetsalget åbnet til forårspremieren mod FCK

Nu kan du sikre dig billetter til SIF’s forårsåbner i 3F Superligaen, når FC København kommer på JYSK park søndag 18. februar.

Et særdeles spændende forår nærmer sig for Silkeborg IF, og der findes næppe en bedre måde at sparke 2024 i gang end hjemme på JYSK park mod de forsvarende mestre, FC København.

Vi har nu åbnet for billetsalget til forårspremieren, og vi forventer mange mennesker på stadion mod FCK søndag den 18. februar kl. 16.00, så få sikret billetterne tidligt!

Køb billet til SIF-FCK her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg

OBS: Der gøres opmærksom på, at FCK-supportere kun må købe billet til afsnittene E1 og E2. Al salg til udebaneafsnittet E1 og E2 foregår via FCK’s egen billetside. Forventet åbning af salg i udebaneafsnittet fra den 24/01

Vi gør, som altid, opmærksom på, at personer, der udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end på udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Husk desuden, at man som FCK-supporter kun lukkes ind på JYSK park, hvis man er registreret i FCK Away-systemet og fremviser sit tilhørende kort.

Vi ses snart igen på Danmarks smukkeste fodboldstadion!

Du kan fordrive lidt af ventetiden ved at lytte til vores to seneste podcasts med henholdsvis Lukas Engel og Rasmus Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen