26. februar 2024

Biller-hattrick sikrede storsejr over AGF

U19 tog i weekenden en fin skalp i Aarhus med en 4-0-sejr. Sebastian Biller lavede hattrick mod lokalrivalerne.

AGF-SIF 0-4 (0-2)

9 min. Sebastian Biller 0-1

34 min. Emil Kjer  0-2

75 min. Sebastian Biller 0-3

79 min. Sebastian Biller 0-4

Vores U19-hold skulle en tur til Aarhus, for at spille vores anden turneringskamp. AGF åbnede deres forår, men en flot 6-3 sejr i Brøndby, så vi skulle ramme vores topniveau, hvis vi skulle have nogle med hjem.

Vi spillede en rigtig fin 1.halvleg, hvor vi var rigtig fine med bolden og spillede rigtigt fint rundt/imellem/rundt om AGF’s pres. Vi lavede et par opspilsfejl, som var lige ved at koste, men vi var gode i 1v1.

Vores høje pres stressede AGF til at lave nogle opspilsfejl, og vi skulle have straffet dem yderligere.

2.halvleg blev en anden forestilling, for det begyndte at regne en del mere, og AGF lagde et højt pres, som vi havde svært ved at spille os ud af. Vi ville gerne udnytte det store bagrum, AGF efterlod, men vi var ikke dygtige nok til at bruge det. Enten spillede vi for tidligt derned, eller også manglede der kvalitet på afleveringen.

Heldigvis lukkede vi kampen til 3-0.

Vi havde læst AGF rigtigt godt og drengene var virkelige gode til at fuldfører det på banen.

Drengene skal have ros for at kæmpe godt for hinanden, under svære betingelser med vind og regn. Rigtig fin holdindsats!

Skrevet af Kim Leth Andersen, U19-cheftræner

SIF U17 – Vejle: 1-0 (1-0)

Mål: Sebastian Christoffersen

Vi kæmpede os til en tiltrængt sejr i weekenden kamp mod Vejle. Vi var bedst og styrede det meste af kampen, men alligevel blev det en smule bøvlet, fordi vi ikke fik lukket kampen tidligere på en af vores mange muligheder.

Vi kom foran efter et kvarters spil, da Mikkel Øxenberg chippede en dybdebold afsted mod Sebastian Christoffersen, som flot vendte på sin modstander og afsluttede mod fjerneste stolpe.

Vi havde et par store muligheder, men ellers var det i anden halvleg, hvor det mod slutningen åbnede sig op, at vi brændte mange store chancer. Heldigvis var vi stærke til at forsvare mod Vejles tidlige indlæg, og det var helt fortjent, at vi holdt føringen.

Selvom vi skaber mange muligheder, så synes jeg ikke, vi rammer et tilstrækkeligt niveau på bolden. Der er stadig for mange tekniske fejl, svære beslutninger og perioder, hvor vi spiller langsomt med for mange berøringer. Det skal vi forbedre, men vi nyder, at vi igen kunne vinde en fodboldkamp.

Skrevet af 17-cheftræner Peter Ager Kristensen

SIF U15 vs Vejle – 4-5 (3-4)
Mål: Lucas Borg, Sebastian Christensen og Frederik Ibsen x2

Forårspremieren for U15 blev til noget af en forestilling med masser af mål og noget rodet fodbold.

Første halvleg var en hektisk en af slagsen. Vi kom bagud 0-2 efter 8 minutter på to situationer, hvor vi ikke var ihærdige nok i vores forsvarsspil. Vi knoklede på, og med lidt simpelt fodbold kom vi flot tilbage på 2-2. Ved opgiversparket stod vi og sov, og de scorede til 2-3. De kom også på 2-4, inden vi reducerede til pausestillingen på 3-4. Mange mål og meget tjubang-fodbold, hvor vi ikke lykkedes godt med vores pres, og vi var meget på bagkant. Med bolden var vi okay, men vi driblede alt for meget.

Anden halvleg var lidt mere rolig, men stadig meget frem og tilbage. De kom på 3-5 ved et vildt skud fra 35 meter, som vi ikke kunne gøre så meget ved. Vi kæmpede igen videre, og fik reduceret til 4-5, men vi fik aldrig udlignet, selvom vi have tilløb til det.

Drengene skal have ros for deres hårde arbejde og moral til at komme igen hver gang. Men der er også rigtig meget, som vi er nødt til at gøre bedre. Vi skal have lukket ned for at modstanderne kommer for let til chancer, for det er ikke godt nok, hvis vi skal lave flere end 4 mål for at vinde en fodbold.