17. april 2018

Bet25-oddschef: SIF rykker ikke ned

Bet25-oddschef: SIF rykker ikke ned

Ifølge den danske bookmaker, Bet25, står Silkeborg IF bedre rustet end de tre øvrige hold, der skal kæmpe om at undgå nedrykning til 1. division..

Efter mandagens 0-1-nederlag til Hobro IK blev det en realitet, at Peter Sørensens tropper skal spille playoffkampe om at sikre sig endnu en sæson i landets bedste fodboldrække.

Til trods for de dystre udsigter er der dog alligevel grund til at ånde lettet op for de mange SIF-fans. Hvis man spørger oddssætterne hos den danske bookmaker, Bet25, er der nemlig ingen fare for, at der skal spilles 1. divisionsfodbold på JYSK park i næste sæson.

– På trods af resultaterne i den seneste håndfuld kampe ser Silkeborg IF ikke ud til at være ramt på selvtilliden på samme måde som FC Helsingør, Lyngby og Randers FC enten ser eller har set ud i løbet af sæsonen, siger oddschef hos Bet25, Morten Olsen, og fortsætter:

– Derudover har Silkeborg IF den klart bedste hjemmebane af de fire hold, og i pokalturneringen har de samtidig bevist, at de kan sætte sig op og klare paragrafferne i de enkelte kampe. Det kan meget vel blive afgørende, når playoffkampene går i gang, vurderer Morten Olsen.

I skrivende stund får du odds 1,22, hvis Silkeborg IF redder sig i Alka Superligaen. Til gengæld giver en SIF-nedrykning pengene 3,75 gange igen.

SPIL MED HER OG TJEK ALLE BET25’S VINDERSPIL PÅ SUPERLIGAEN

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen