17. september 2021

Barometeret på vej til at runde 7.000

Fredag middag ligger billetbarometeret til mandagens lokalbrag mod AGF på 6.905, og det er dermed ganske sikkert, at vi passerer de 7.000 billetter inden weekenden

Silkeborg IF har sat et mål om at få 8600 på JYSK park til næste hjemmekamp, som er mod lokalrivalerne fra AGF. Torsdag middag ligger barometeret på 6.905, og der er derfor masser af grund til optimisme i forhold til at nå det ambitiøse mål.

– For det første ligger det nu ganske fast, at vi runder de 7.000 solgte billetter her op til weekenden. For det andet siger al historik, at der for alvor kommer fart på billetsalget, efterhånden som kampen nærmer sig, så det ser mere og mere sandsynligt ud, at vi indfrier målet om 8600 på JYSK park, siger kommunikationsdirektør Michael Ravn og fortsætter.

– Det er bare så fedt, når det koger på stadion, og det bringer store synergier både på og uden for banen. Vores cheftræner Kent Nielsen opfordrede forleden hele Silkeborg og omegn til at møde op på JYSK park på mandag og give spillerne en kæmpe opbakning – og at man skal være klar over, at det betyder rigtig meget for spillerne, når der er godt fyldt op og stor opbakning fra lægterne. Det synes cheftræneren, at drengene har fortjent, og det er vel svært at være uenig med tanke på de fine resultater og flotte fodboldspil, som der diskes op med for tiden – og så endda mod lokalrivalerne fra AGF. Så vel mødt på JYSK park til en af de kampe, som har mulighed for at blive en af de helt store, slutter Michael Ravn, der samtidig opfordrer alle billet- og sæsonkortholdere til at give billetten videre, hvis man selv er forhindret på dagen, så udnyttelsesgraden kommer i top.

Har man endnu ikke sikret sig billet til kampen, er det med at være hurtig – køb billet på https://billet.silkeborgif.com/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen