22. maj 2018

Barndomsvenner med debutmål: Det er en klasse historie

Barndomsvenner med debutmål: Det er en klasse historie

Jeppe Okkels og Magnus Mattsson benyttede begge gårsdagens intense playoffkamp til at score karrierens første superligamål.

Det var en kamp udover det sædvanlige, da Silkeborg IF mandag aften slog FC Helsingør med 4-3 i en dramatisk kamp på JYSK park. For to af SIFs unge spillere var kampen også ganske speciel. Både Jeppe Okkels og Magnus Mattsson åbnede deres målkonto i superligaen med et mål hver i kampen.

– Det er et rigtig, rigtig flot mål. Det er en bejler til at være årets mål, lød det efter kampen fra Magnus Mattsson, som kommenterede på 1-1 målet fra Jeppe Okkels.

– Da Magnus scorer, det er en kæmpe forløsning, fordi man tror den er hjemme, men det er den så ikke helt. Men vi vinder, og det er det vigtigste, så det er super fedt, fortalte en glad Jeppe Okkels, som også blev kåret til kampens spiller af tilskuerne på JYSK park.

Det var derfor næsten en perfekt aften for de to barndomsvenner, som har fulgtes ad siden den stod på femmandsfodbold i ØBG i Silkeborg. Nu har de to SIF’ere så også scoret et superligamål hver.

– Vi har været sammen en del år. Det er jo bare en god og sjov historie, at vi begge to er her nu her, og scorer i en så vigtig kamp, som den her er. Jeg synes, at det er en klasse historie, fortalte Magnus Mattsson efter kampen, da pulsen var kommet en anelse ned.

De to SIFere kan forhåbentlig skrive endnu en god historie, når Esbjerg på torsdag kommer på besøg. Du kan købe din billet til kampen her.

I videoen nedenunder kan du se de to mål.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen