9. oktober 2019

Anders Dahl indskiftet i dansk 2-2 kamp

Anders Dahl indskiftet i dansk 2-2 kamp

Danmark og Schweiz spillede 2-2 i mandagens U18-landskamp i Montreux. SIF-talentet Anders Dahl blev skiftet ind i 2. halvleg.

SIF-talentet Anders Dahl var med i godt en halv time, da det danske U18-landshold spillede 2-2 mod Schweiz i Montreux i en venskabskamp. To SIF’ere er med i den danske trup. Den anden, Niclas Holm Pedersen, kom ikke i aktivitet i kampen.

SIF’s transitionstræner, Dennis Pedersen, er i Schweiz, hvor han overværede kampen med speciel fokus på Anders Dahls indsats.

– Anders kom ind i det 57. minut på den centrale midtbane – 6’er positionen. Efter en lidt sløj dansk 1. halvleg kom der bedre gang i Danmarks spil efter pausen, og det var Anders Dahl medvirkende til. Han erobrede en del bolden og gik godt med i spillet. En fin indsats af ham, lyder bedømmelsen fra Dennis Pedersen,

Da Anders Dahl kom ind var stillingen 2-1 til Schweiz. Danmark var kommet foran før pausen ved Mathias Kvistgaarden (Brøndby), men hurtigt fik Schweiz både udlignet og kom foran. Schweizerne førte 2-1 ved pausen.

I 2. halvleg foretog landstræner Lars Knudsen en dobbeltudskiftning efter knap en time. Ud over Anders Dahl kom Marcus Hansen (Esbjerg) ind. Et kvarter senere fulgte endnu en udskiftning, og i det 77. minut udlignede Danmark, igen på mål af Mathias Kvistgaarden. Det blev også kampens resultat.

Danmark spiller endnu en kamp mod Schweiz torsdag formiddag, hvor det forventes at også Niclas Holm Pedersen kommer i spil.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen