28. maj 2020

Alves: Vi tager plastikpokalen hjem

Alves: Vi tager plastikpokalen hjem

Det er et tændt SIF-hold, som fredag genstarter 3F Superligaen med sæsonens andet El Plástico-opgør mod FC Nordsjælland.

81 dage. Så lang tid siden er det, at Silkeborg IF senest var i aktion i Superligaen. Dengang blev det til en 2-1 sejr over AGF, mens man i ugerne forinden havde spillet uafgjort med både OB og FC København.

De tre kampe har givet selvtillid i SIF-truppen. Samtidig har holdet i lang højere grad formået at få skåret ned på antal indkasserede mål, hvis man kigger på anden halvdel af sæsonen kontra den første.

– Holdet har en god følelse til kampen. Vi giver hinanden opbakning til træning, og så diskuterer vi mere, på den gode måde, hvad der skal ske. Vi er blevet mere enige om tingene, fortæller Frederik Alves Ibsen om den efterhånden lange periode, hvor holdet ikke har været i kamp.

For midterstopperen har Corona-pausen givet rum til en mental puster. Den 20-årige forsvarsspiller har haft et hektisk år med debut i Superligaen, hvor han både har været inde og ude af holdet. Det er også blevet til debut på U21-landsholdet, mens fokus hele tiden også har været på Handelshøjskolen, som han dimitterer fra her til sommer.

– Det har givet mig lidt en pause fra alt faktisk. Jeg er blevet mere klar over, hvad jeg kan gøre bedre, og hvad jeg skal gøre bedre, lyder det fra Alves, som glæder sig til det kommende El Plástico.

Tre vigtige point og denne pokal er på  højkant, når SIF og FC Nordsjælland mødes på JYSK park fredag aften.

– Jeg tænker, at vi tager den plastikpokal med her hjem i stedet for, at den skal stå derover, lyder det med et smil fra forsvarsspilleren.

SIF og FC Nordsjælland spillede 2-2 i sæsonens første El Plástico. Dermed blev pokalen stående i Farum, da de senest har vundet et indbyrdes opgør. El Plástico fløjtes i gang kl. 19.00 fredag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen