19. november 2018

Alves om startplads: Det betyder rigtig meget

Alves om startplads: Det betyder rigtig meget

Frederik Alves Ibsen afløste den skadede Anders Hagelskjær i midterforsvaret for Silkeborg IF. En stor mulighed for den unge forsvarsspiller, som kvitterede med en god præstation.

19-årige Frederik Alves Ibsen fik sin startdebut i NordicBet Ligaen, da Silkeborg IF søndag eftermiddag spillede uafgjort mod Fremad Amager.

Forsvarsspilleren blev valgt som makker til Simon Jakobsen, efter Anders Hagelskjær ikke nåede at blive klar til opgøret.

– Det betyder rigtig meget. Nu har jeg ikke fået så mange kampe, men den her kamp kan jeg lære rigtig meget af, fortalte Frederik Alves Ibsen, som i sidste weekend kom ind i kampen mod Nykøbing FC, da Anders Hagelskjær gik i stykker.

Denne gang formåede han og holdkammeraterne at spille til nul, samtidig med at hjemmepublikummet på JYSK park kårede den unge forsvarsspiller til kampens spiller.

– Det er selvfølgelig dejligt. Det er lige prikken over i’et. Det er jeg rigtig, rigtig taknemmelig for, lød det fra Alves Ibsen, som dog også var en smule skuffet over pointtabet.

– Vi er lidt skuffede over, at vi ikke vinder over Fremad Amager, når vi spiller så godt i dag. Så ja, jeg er lidt skuffet, sluttede Ibsen, som med kampen i dag har spillet tre førsteholdskampe for SIF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen