20. juni 2023

Alexander Busch blandt Europas bedste

Alexander Busch er kommet i flot selskab som et af de 100 største fodboldtalenter i Europa, idet SIF-forsvareren er kommet på den prestigefyldte Golden Boy-liste.

Alexander Busch har spillet et fantastisk forår i Silkeborg IF, og det er ikke kun i Søhøjlandet, det er blevet bemærket.

Den unge centerforsvarer fra Resenbro er nemlig tirsdag blevet udnævnt som et af de 100 største fodboldtalenter i Europa og Busch er dermed på den prestigefyldte Golden Boy-liste.

Her befinder SIF-talentet sig sammen med spillere som bl.a. Jude Bellingham, Jamal Musiala og Gavi. I alt er der 10 danskere på listen, og Alexander Busch er placeret som nummer 81 på listen i skrivende stund.

Golden Boy-komiteen er grundlagt af Massimo Franchi, der er journalist på det italienske sportsmagasin Tuttosport. I dag står Tuttosport bag prisen i et tæt samarbejde med Football Benchmark, der er den officielle datapartner for Golden Boy-prisen.

Prisen uddeles til december efter et udskilningsløb, og det er en række sportsjournalister i Europa, der er med i komiteen.

Alexander Busch er p.t. med det danske U21-landshold, der tirsdag aften møder Wales i Vejle.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen