18. januar 2023

Afbudsramt SIF klar til første testkamp

Silkeborg IF tager torsdag middag imod Viborg FF i årets første testkamp. SIF-truppen er ramt af en del afbud inden opgøret, som cheftræner Kent Nielsen alligevel glæder sig til.

Træningskamp, torsdag den 19. januar 2022 kl. 12.00 på JYSK park
Silkeborg IF – Viborg FF

Kampen er åben og gratis for tilskuere gennem hovedindgangen, og man kan herfra komme ind til nedre Jyske Bank Tribunen og Den Røde Tribune.

En udendørs bod på den nedre Jyske Bank Tribune vil være åben for salg af enkelte snacks samt øl og vand. Her modtages kun Mobile Pay-betaling.

Kampen vil også blive livestreamet på SIFs Youtube-kanal.

Cheftræner Kent Nielsen har i de sidste par dage fået en del afbud pga. sygdom og småskader, men han glæder sig alligevel til at komme i gang med årets første træningskamp.

– Vores pre-season indtil nu har været præget af tung og hård træning, så det passer godt for os alle at skulle i gang med træningskampene nu. Vi er her jo alle sammen for at spille fodbold, så spillerne glæder sig også. Det handler ikke så meget om resultatet i kampen i morgen, men vi vil gerne se, at hovedstrukturen er der, og der skal bringes noget energi og disciplin. Vi kommer også til at lave en del udskiftninger undervejs, for det er vigtigt, at alle får mulighed for at byde sig til og vise sig frem i den her fase af sæsonen. Desværre er vi de sidste par dage blevet ramt af lidt sygdom og småskader, men vi ser nu alligevel frem til at komme i gang, siger Kent Nielsen.

Han har udtaget følgende trup til kampen:

Nicolai Larsen, Oscar Hedvall, Alexander Busch, Joel Felix, Tobias Salquist, André Calisir, Oliver Sonne, Lukas Engel, Lukas Klitten, Mark Brink, Pelle Mattsson, Stefán Teitur Thórdarson, Mads Kaalund, Andreas Oggesen, Anders Klynge, Kasper Kusk, Robert Gojani, Anders Dahl, Simon Ryberg (U19), Tonni Adamsen, Alexander Lind, Daniel Haarbo.

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen