6. marts 2020

Ærgerlig Mads Emil: Nu er der fuld fokus på AGF

Ærgerlig Mads Emil: Nu er der fuld fokus på AGF

Det var lige ved og næsten for SIF-holdet, som var uhyre tæt på at booke en plads i semifinalen i årets pokalturnering. Nu handler det om overlevelsen i Superligaen, hvor der fuldt fokus på mandagens vigtige hjemmekamp mod AGF.

Mads Emil Madsen var millimeter fra at blive matchvinder, da han i den forlængede spilletid af pokalkampen mod AC Horsens fik en gigantisk chance for at sende SIF på 2-1. Afslutningen sad dog det eneste sted i målet, hvor der stod en AC Horsens-forsvarsspiller, som fik skovlet bolden væk.

– Den ærgrer jeg mig rigtig, rigtig meget over. Det var lidt et brændt straffespark, fortalte midtbanespilleren efter kampen.

SIF-anføreren havde ellers stået for den udlignende scoring, da han efter 71 minutter blev spillet fri på kanten af det lille felt og ekspederede bolden i mål. En scoring som satte en streg under SIF-holdets comeback i kampen, hvor de røde efter pausen var det bedste hold.

– Vi spiller ikke godt i første halvleg, hvor vi spiller for langsomt og ikke kommer ind i kampen. I anden halvleg bliver det bedre, og set over de sidste 75 minutter af kampen, så synes jeg, at vi havde fortjent at vinde, lød det fra SIF-kaptajnen.

Med nederlaget i pokalturneringen er det kun 3F Superligaen, som spillerne i Silkeborg IF skal koncentrere sig om. Allerede mandag venter AGF på JYSK park.

– Jeg er helt smadret nu, men jeg regner med at få lidt massage, så skal jeg nok være klar igen på mandag. Vi har en fridag i morgen (fredag, red.), og så er der ellers fuld fokus på AGF-kampen.

Du kan købe din billet til braget mod AGF her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen