6. marts 2020

Ærgerlig Mads Emil: Nu er der fuld fokus på AGF

Ærgerlig Mads Emil: Nu er der fuld fokus på AGF

Det var lige ved og næsten for SIF-holdet, som var uhyre tæt på at booke en plads i semifinalen i årets pokalturnering. Nu handler det om overlevelsen i Superligaen, hvor der fuldt fokus på mandagens vigtige hjemmekamp mod AGF.

Mads Emil Madsen var millimeter fra at blive matchvinder, da han i den forlængede spilletid af pokalkampen mod AC Horsens fik en gigantisk chance for at sende SIF på 2-1. Afslutningen sad dog det eneste sted i målet, hvor der stod en AC Horsens-forsvarsspiller, som fik skovlet bolden væk.

– Den ærgrer jeg mig rigtig, rigtig meget over. Det var lidt et brændt straffespark, fortalte midtbanespilleren efter kampen.

SIF-anføreren havde ellers stået for den udlignende scoring, da han efter 71 minutter blev spillet fri på kanten af det lille felt og ekspederede bolden i mål. En scoring som satte en streg under SIF-holdets comeback i kampen, hvor de røde efter pausen var det bedste hold.

– Vi spiller ikke godt i første halvleg, hvor vi spiller for langsomt og ikke kommer ind i kampen. I anden halvleg bliver det bedre, og set over de sidste 75 minutter af kampen, så synes jeg, at vi havde fortjent at vinde, lød det fra SIF-kaptajnen.

Med nederlaget i pokalturneringen er det kun 3F Superligaen, som spillerne i Silkeborg IF skal koncentrere sig om. Allerede mandag venter AGF på JYSK park.

– Jeg er helt smadret nu, men jeg regner med at få lidt massage, så skal jeg nok være klar igen på mandag. Vi har en fridag i morgen (fredag, red.), og så er der ellers fuld fokus på AGF-kampen.

Du kan købe din billet til braget mod AGF her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Oddset Pokalen

Onsdag d. 06.12. kl. 20.15
Scroll til toppen